Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszana-Dolna FC Gegenpress
FIFA Tactiek Norbert
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 38.1
goed Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Polesi is nu in balbezit. Tapušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörük tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yörük krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Doeltrap. Dośpiał trapt de bal weg. Tapušković kopt de bal weg. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Spada verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mező bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński rent richting de bal. Połubiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Xuân Nam is nu in balbezit. Xuân Nam passt de bal in één keer door. Klempa is nu in balbezit. Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Małosolny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vairelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Spada naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Natsis kopt de bal weg. Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Nam is nu in balbezit. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 59%, FC Gegenpress 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mszana-Dolna - FC Gegenpress 0:0

46e minuut.
Solimeo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yörük passt de bal zonder na te denken. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małosolny raakt geblesseerd tijdens het duel. Vairelles neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dośpiał trapt de bal weg van het doel. Xuân Nam kopt de bal weg. Yörük speelt de bal door. Klungelig pakt Dyluś de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tapušković is nu in balbezit. Tapušković geeft de bal voor. Solimeo heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - FC Gegenpress 0:1

66e minuut.
Inworp. Trbojević komt het veld opgelopen. Rząsa komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Solimeo met een harde bal richting middenveld. Yörük kopt de bal weg. Natsis geeft de bal voor. Trbojević is nu in balbezit. Trbojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 47%, FC Gegenpress 53%.
Mszana-Dolna - FC Gegenpress 0:1