Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS KS Łukowice Brzeskie LKS Dunajec Zbylitowska Góra
check archers Tactiek V Liga
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
46.6 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten excellent
very good Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Wyczesany passt de bal met de wreef. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Cissé trapt de bal weg van het doel. Coro kopt de bal weg. Vrilić geeft de bal voor. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:1

8e minuut.
Žák passt de bal in één keer door. Zwierzak met een sublieme pass. Daar is Žák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žák schiet op doel. Cissé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pfitzner is nu in balbezit. Pobuta onderschept slim de pass. Pobuta passt de bal zonder na te denken. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zielnik is nu in balbezit. Wyczesany onderschept slim de pass. Wyczesany passt de bal in één keer door. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 69%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 31%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:1

48e minuut.
Zwierzak met een sublieme pass. Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh met een sublieme pass. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zwierzak passt de bal met de wreef. Lokh is nu in balbezit. Lokh met een sublieme pass. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák haalt uit met een fantastische trap. Cissé bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lokh speelt de bal door. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak met een sublieme pass. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pfitzner controleert de bal met de borst. Saharov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfitzner. Pfitzner krijgt een gele kaart. Saharov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zwierzak wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:2

75e minuut.
Blacha is nu in balbezit. Gajdziński onderschept slim de pass. Gajdziński geeft een lange en hoge pass. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh passt de bal in één keer door. Daar is McLeod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žák rent richting de bal. Žák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Wyczesany is nu in balbezit. Joachim controleert de bal met de borst. Žák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žák krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 74%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 26%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:2