Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fornal Tv Harnaś Tymbark
Normal Tactiek hahaaa
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 34.8
redelijk Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Velcu met een sublieme pass. Karkoszka met een sublieme pass. Hadraf is nu in balbezit. Hadraf draait met de bal, schiet en ... Rutkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - Harnaś Tymbark 1:0

23e minuut.
Zsembery met de inworp. Princ rent richting de bal. Princ passt de bal met de wreef. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka draait met de bal, schiet en ... Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ speelt de bal door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een hoge lob. Hadraf krijgt zijn hoofd ertegen. Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Tenoff de bal. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hadraf roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hadraf kan niet meer verder spelen. Hadraf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Høyer-Larsen komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Princ neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka passt de bal met de wreef. Bica onderschept slim de pass. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Velcu passt de bal in één keer door. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Høyer-Larsen de bal. Høyer-Larsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velcu met de inworp. Princ geeft een hoge lob. Rutkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Høyer-Larsen rent richting de bal. Høyer-Larsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - Harnaś Tymbark 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 27%, Harnaś Tymbark 73%.
Fornal Tv - Harnaś Tymbark 2:0

46e minuut.
Crispim met een sublieme pass. Daar is Høyer-Larsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høyer-Larsen speelt de bal door. Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Inworp. Bolimowski komt het veld opgelopen. Murgia komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karkoszka de bal. Karkoszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Høyer-Larsen passt de bal in één keer door. Esquivel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolimowski. Esquivel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Princ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rutkowski bokst de bal weg.

59e minuut.
Velcu met een sublieme pass. Princ rent richting de bal. Princ passt de bal in één keer door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murgia met een sublieme pass. Princ is nu in balbezit. Princ geeft een hoge lob. Høyer-Larsen springt en kopt de bal. Rutkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Høyer-Larsen springt en kopt de bal. Rutkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Tenoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høyer-Larsen onderschept slim de pass. Høyer-Larsen schiet op doel. Rutkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - Harnaś Tymbark 3:0

78e minuut.
Princ met de inworp. Karkoszka geeft de bal voor. Esquivel rent richting de bal. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - Harnaś Tymbark 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 17%, Harnaś Tymbark 83%.
Fornal Tv - Harnaś Tymbark 4:0