Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Wola MANOR TEAM
mnk Tactiek 442
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 40.8
good Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Fadeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar rent richting de bal. Avelar speelt de bal door. Fadeli rent richting de bal. Fadeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Engin bereikt de bal nog maar net als eerste. Engin passt de bal met de wreef. Rajtár onderschept slim de pass. Fadeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeli schiet op doel. Hvoynev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Harm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadeli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Engin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Periš begaat een overtreding. Karas raakt geblesseerd tijdens het duel. Karas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fadeli rent richting de bal. Fadeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - MANOR TEAM 1:0

15e minuut.
da Costa Martins rent richting de bal. da Costa Martins probeert naar een medespeler te passen. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - MANOR TEAM 2:0

17e minuut.
Levino kopt de bal weg. Giulino speelt de bal door. Fadeli kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarabia de bal. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Karas is nu in balbezit. Karas passt de bal zonder na te denken. Fadeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Sarabia onderschept slim de pass. Sarabia geeft de bal voor. Fadeli is nu in balbezit. Fadeli haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - MANOR TEAM 3:0

28e minuut.
Baroško bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar is nu in balbezit. Baroško maakt een afschuwelijke overtreding. Baroško krijgt een gele kaart. Avelar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avelar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fadeli is nu in balbezit. Fadeli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Periš kopt de bal weg. Pereira Alves rent richting de bal. Periš begaat een overtreding. Periš krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pereira Alves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Engin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harm heeft problemen om de bal te vangen. Fadeli rent richting de bal. Fadeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - MANOR TEAM 4:0

41e minuut.
Engin rent richting de bal. Aranyos onderschept slim de pass. Aranyos geeft de bal voor. Sarabia rent richting de bal. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fadeli heeft problemen om de bal te vangen. Fadeli schiet op doel. Hvoynev bokst de bal weg. Fadeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - MANOR TEAM 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 46%, MANOR TEAM 54%.
Inter Wola - MANOR TEAM 5:0

55e minuut.
da Costa Martins kopt de bal weg. Avelar rent richting de bal. Fadeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeli schiet op doel. Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fadeli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rajtár de bal onder controle te krijgen. Karas rent richting de bal. Karas haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aranyos passt de bal zonder na te denken. Baroško is nu in balbezit. Fadeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fadeli krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pereira Alves kopt de bal weg. Sarabia probeert de bal met de borst te controleren. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karas schiet op doel. Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - MANOR TEAM 6:0

69e minuut.
da Costa Martins speelt de bal door. Daar is Karas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarabia rent richting de bal. Sarabia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. N`Djitap komt het veld opgelopen. Kroczek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Verhulst komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 51%, MANOR TEAM 49%.
Inter Wola - MANOR TEAM 6:0