Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salejkum Starówka Konin
moja 4132 Tactiek 1
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 49
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Cowan geeft een hoge lob. Adamiec probeert de bal aan de voet te houden. Ludányi rent richting de bal. Adamiec onderschept slim de pass. Adamiec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi verovert de bal door een tackle van achteren. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap. Zbozień bokst de bal weg. Polkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pesel is nu in balbezit. Pesel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Pietrzykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesel is nu in balbezit. Pesel speelt de bal door. Daar is Ludányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Barakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loscri rent richting de bal. Delrio begaat een overtreding. Delrio krijgt een gele kaart. Loscri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loscri komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Karafeskos maakt een snoekduik en kopt de bal. Cowan bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafeskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Starówka Konin 0:1

32e minuut.
Pesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pesel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ludányi met een snel genomen vrije trap. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz schiet op doel. Zbozień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Grisales is nu in balbezit. Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov passt de bal zonder na te denken. Hercilio rent richting de bal. Hercilio geeft de bal voor. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Loscri rent richting de bal. Loscri met een sublieme pass. Karafeskos is nu in balbezit. Karafeskos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barakov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karafeskos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 50%, Starówka Konin 50%.
FC Salejkum - Starówka Konin 0:1

55e minuut.
del Rosario Ramos kopt de bal weg. Pesel is nu in balbezit. Pesel passt de bal zonder na te denken. Ludányi rent richting de bal. Ludányi haalt uit met een fantastische trap. Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz geeft de bal voor. Adamiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pesel is nu in balbezit. Pesel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio geeft een hoge lob. Barakov kopt de bal weg. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafeskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Starówka Konin 0:2

64e minuut.
Inworp. Adamiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loscri geeft een lange en hoge pass. Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pesel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peletti de bal. Adamiec begaat een overtreding. Adamiec krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Loscri met een sublieme pass. Hercilio rent richting de bal. Grisales legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hercilio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loscri neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Françes rent richting de bal. Karafeskos verovert de bal door een tackle van achteren. Delrio is nu in balbezit. Karafeskos onderschept slim de pass. Karafeskos schiet op doel. Cowan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 61%, Starówka Konin 39%.
FC Salejkum - Starówka Konin 0:2