Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fornal Tv FC Salejkum
Normal Tactiek moja 4132
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 42.2
adequate Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Velcu speelt de bal door. Princ is nu in balbezit. Princ passt de bal in één keer door. Karkoszka heeft problemen om de bal te vangen. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Silvano verovert de bal door een tackle van achteren. Silvano probeert naar een medespeler te passen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Høyer-Larsen krijgt zijn hoofd ertegen. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Velcu rent richting de bal. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ speelt de bal door. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka geeft een lange en hoge pass. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Silvano met de inworp. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Pietrzykowski rent richting de bal. Høyer-Larsen verovert de bal door een tackle van achteren. Høyer-Larsen draait met de bal, schiet en ... Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Silvano met een sublieme pass. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Høyer-Larsen passt de bal in één keer door. Inworp. Peletti met een snelle inworp. Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 31%, FC Salejkum 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fornal Tv - FC Salejkum 0:0

47e minuut.
Karkoszka geeft een lange en hoge pass. Françes verovert de bal door een tackle van achteren. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grisales de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Høyer-Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyer-Larsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - FC Salejkum 1:0

54e minuut.
Velcu geeft de bal voor. Grisales probeert de bal met de borst te controleren. Silvano onderschept slim de pass. Høyer-Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Høyer-Larsen schiet op doel. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Françes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsembery met een snelle inworp. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka passt de bal in één keer door. Princ is nu in balbezit. Princ geeft een hoge lob. Høyer-Larsen springt en kopt de bal. Cowan bokst de bal weg.

71e minuut.
Żymirski is nu in balbezit. Żymirski geeft de bal voor. Peletti kopt de bal weg. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz draait met de bal, schiet en ... Doran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kikerpuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikerpuu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 30%, FC Salejkum 70%.
Fornal Tv - FC Salejkum 1:0