Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra Mszana-Dolna
V Liga Tactiek FIFA
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 40.1
formidabel Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairelles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lokh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zwierzak met een snel genomen vrije trap. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lokh heeft problemen om de bal te vangen. Lokh passt de bal in één keer door. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wyczesany springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tesei met een sublieme pass. Saharov is nu in balbezit. Saharov passt de bal met de wreef. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 1:0

14e minuut.
Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany geeft de bal voor. Klempa heeft problemen om de bal te vangen. Žák is nu in balbezit. Žák haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mező onderschept slim de pass. Žák verovert de bal door een tackle van achteren. Žák passt de bal met de wreef. Daar is Saharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Małosolny verovert de bal door een tackle van achteren. Małosolny passt de bal zonder na te denken. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Alladin bokst de bal weg. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Wyczesany de bal. Saharov rent richting de bal. Žák is nu in balbezit. Žák draait met de bal, schiet en ... Alladin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Lokh rent richting de bal. Lokh passt de bal zonder na te denken. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany schiet op doel. Alladin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 2:0

23e minuut.
Zwierzak passt de bal in één keer door. Mező onderschept slim de pass. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Lokh met een sublieme pass. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák passt de bal zonder na te denken. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh speelt de bal door. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Alladin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 3:0

40e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mező de bal. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany schiet op doel. Alladin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 26%, Mszana-Dolna 74%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 3:0

46e minuut.
Solimeo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesei geeft een hoge lob. Bačkora geeft de bal voor. Wyczesany kopt de bal weg. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Solimeo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nur met een snelle inworp. Zwierzak geeft de bal voor. Wyczesany maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 4:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrilić met een snelle inworp. Lokh probeert naar een medespeler te passen. Žák rent richting de bal. Žák geeft een hoge lob. Alladin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bačkora kopt de bal weg. Nur met een sublieme pass. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ... Solimeo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nur zal de hoekschop nemen. Žák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 5:0

61e minuut.
Alladin met een harde bal richting middenveld. Nur kopt de bal weg. Lokh kan de bal niet met de borst controleren. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 6:0

64e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačkora verovert de bal door een tackle van achteren. Bačkora probeert naar een medespeler te passen. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Rząsa komt het veld opgelopen. Trbojević komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa geeft een lange en hoge pass. Wyczesany probeert naar een medespeler te passen. Žák rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zwierzak speelt de bal door. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur passt de bal met de wreef. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 7:0

79e minuut.
Lokh verovert de bal door een tackle van achteren. Lokh met een sublieme pass. Klempa verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vrilić geeft een lange en hoge pass. Wyczesany kopt de bal weg. Saharov rent richting de bal. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Letschert geeft een hoge lob. Tesei kan de bal niet met de borst controleren. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ... Alladin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 14%, Mszana-Dolna 86%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Mszana-Dolna 7:0