Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Tymbark FC Gegenpress
hahaaa Tactiek Norbert
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Hudák onderschept slim de pass. Hudák geeft de bal voor. Kęcki rent richting de bal. Budalić verovert de bal door een tackle van achteren. Budalić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Van Gestel speelt de bal door. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carámbula probeert naar een medespeler te passen. Van Gestel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel passt de bal in één keer door. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bica kopt de bal weg. Daar is Tenoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - FC Gegenpress 0:1

21e minuut.
Spada rent richting de bal. Spada met een sublieme pass. Van Gestel rent richting de bal. Van Gestel geeft een lange en hoge pass. Połubiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso geeft een hoge lob. Kęcki probeert de bal aan de voet te houden. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 63%, FC Gegenpress 37%.
Harnaś Tymbark - FC Gegenpress 0:1

46e minuut.
Murgia komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kęcki geeft de bal voor. Van Gestel rent richting de bal. Bica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bica krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Murgia geeft een hoge lob. Hudák is nu in balbezit. Hudák met een sublieme pass. Budalić is nu in balbezit. Budalić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Crispim rent richting de bal. Spada begaat een overtreding. Crispim raakt geblesseerd tijdens het duel. Tenoff zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kęcki de bal. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Jordan geeft een hoge lob. Kęcki kopt de bal weg. Brzeziński heeft problemen om de bal te vangen. Brzeziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal zonder na te denken. Van Gestel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bica. Bica krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Xuân Nam probeert de bal met de borst te controleren. Jordan rent richting de bal. Jordan met een sublieme pass. Budalić is nu in balbezit. Budalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Xuân Nam met de inworp. Van Gestel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel geeft de bal voor. Połubiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hudák onderschept slim de pass. Hudák speelt de bal door. Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Spada rent richting de bal. Spada schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - FC Gegenpress 0:2

88e minuut.
Carámbula passt de bal met de wreef. Van Gestel probeert naar een medespeler te passen. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński schiet op doel. Rutkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - FC Gegenpress 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 50%, FC Gegenpress 50%.
Harnaś Tymbark - FC Gegenpress 0:3