Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANOR TEAM LZS KS Łukowice Brzeskie
Defend Tactiek check archers
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 41
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 50.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


5e minuut.
McLeod kopt de bal weg. Huertas rent richting de bal. Huertas geeft een hoge lob. Coro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Alcerro de bal. Macek geeft de bal voor. Foriš kopt de bal weg. Coro is nu in balbezit. Coro draait met de bal, schiet en ... Hvoynev bokst de bal weg.

15e minuut.
Huertas passt de bal in één keer door. Nicolini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Harm de bal. Shikuku is nu in balbezit. Shikuku draait met de bal, schiet en ... Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aranyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hvoynev probeert naar een medespeler te passen. Huertas is nu in balbezit. Huertas passt de bal zonder na te denken. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Periš passt de bal met de wreef. Coro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Shikuku is nu in balbezit. Shikuku draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Foriš de bal onder controle te krijgen. Shikuku rent richting de bal. Shikuku schiet op doel. Harm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Hvoynev met een sublieme pass. Macek kopt de bal weg. Daar is Kowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski geeft een lange en hoge pass. Coro krijgt zijn hoofd ertegen. Hvoynev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Shikuku rent richting de bal. Harm rent richting de bal. Coro verovert de bal door een tackle van achteren. Coro draait met de bal, schiet en ... Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:1

32e minuut.
Foriš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Levino de bal. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek geeft een lange en hoge pass. Shikuku krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huertas geeft de bal voor. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:2

44e minuut.
Harm geeft de bal voor. Daar is Schipka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huertas geeft een lange en hoge pass. Coro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Harm de bal onder controle te krijgen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski passt de bal in één keer door. Macek heeft problemen om de bal te vangen. Macek geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hvoynev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 82%, LZS KS Łukowice Brzeskie 18%.
MANOR TEAM - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:2

46e minuut.
Cissé komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hvoynev speelt de bal door. Huertas kopt de bal weg. Kowalski rent richting de bal. Kowalski geeft een lange en hoge pass. Shikuku springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Coro de bal onder controle te krijgen. Periš is nu in balbezit. Periš geeft de bal voor. Zielnik geeft de bal voor. Shikuku maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rajtár is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:3

53e minuut.
Foriš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalski met de inworp. Huertas rent richting de bal. Huertas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Alcerro is nu in balbezit. Alcerro passt de bal in één keer door. Macek geeft een hoge lob. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Huertas kopt de bal weg. Kowalski geeft een hoge lob. Harm controleert de bal met de borst. Shikuku rent richting de bal. Shikuku schiet op doel. Hvoynev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klváč met een sublieme pass. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Harm begaat een overtreding. Shikuku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Shikuku neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macek neemt de hoekschop. Coro is nu in balbezit. Coro draait met de bal, schiet en ... Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:4

64e minuut.
Macek rent richting de bal. Macek met een sublieme pass. Harm is nu in balbezit. Shikuku verovert de bal door een tackle van achteren. Shikuku draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Judičák komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hvoynev probeert naar een medespeler te passen. Huertas rent richting de bal. Huertas passt de bal zonder na te denken. Daar is Coro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Periš geeft een hoge lob. Sahli speelt de bal door. Pfitzner heeft problemen om de bal te vangen. Levino rent richting de bal. Levino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kowalski geeft een lange en hoge pass. Aranyos kopt de bal weg. Alcerro heeft problemen om de bal te vangen. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Rajtár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macek met de inworp. Huertas is nu in balbezit. Huertas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Coro de bal. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harm. Harm krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Coro rent richting de bal. Coro passt de bal in één keer door. Harm is nu in balbezit. Shikuku verovert de bal door een tackle van achteren. Shikuku draait met de bal, schiet en ... Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kowalski passt de bal zonder na te denken. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas probeert naar een medespeler te passen. Shikuku is nu in balbezit. Shikuku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Macek is nu in balbezit. Macek geeft de bal voor. Judičák kan de bal niet met de borst controleren. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Schipka kan de bal niet met de borst controleren. Huertas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schipka. Schipka krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Macek geeft de bal voor. Shikuku rent richting de bal. Harm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shikuku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coro neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

88e minuut.
Macek probeert naar een medespeler te passen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski geeft een lange en hoge pass. Coro krijgt zijn hoofd ertegen. Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 76%, LZS KS Łukowice Brzeskie 24%.
MANOR TEAM - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:5