Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligancja Wojska GÓRNIK SIEMIANOWICE
Młodziki 1 Tactiek Frytka
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 47.2
good Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Lozano Sánchez is nu in balbezit. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konik. Negreanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Negreanu kan niet meer verder spelen. Pogorzelski komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Hoeppner is nu in balbezit. Gambino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zielonka. Zielonka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Brisso rent richting de bal. Brisso geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cabra de bal onder controle te krijgen. Ożywczy rent richting de bal. Ożywczy draait met de bal, schiet en ... Bystroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrupka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brisso neemt de hoekschop. Hrupka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Hrupka kopt de bal weg. Lozano Sánchez rent richting de bal. Hrupka rent richting de bal. Hrupka draait met de bal, schiet en ... Bystroń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gambino met de inworp. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bernal zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bernal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bernal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Pogorzelski heeft problemen om de bal te vangen. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik geeft een hoge lob. Hrupka is nu in balbezit. Hrupka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligancja Wojska 62%, GÓRNIK SIEMIANOWICE 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ligancja Wojska - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:0

60e minuut.
Inworp. Yavorský komt het veld opgelopen. Zanette komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Cok komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kaarela met een sublieme pass. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy passt de bal met de wreef. Cok is nu in balbezit. Cok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligancja Wojska 54%, GÓRNIK SIEMIANOWICE 46%.
Ligancja Wojska - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:1