Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan KS Marco
suwałki ; Tactiek 433 własna
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 34.1
excellent Schieten good
solid Passen weak
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Gollovitzer passt de bal zonder na te denken. Bandera rent richting de bal. Bandera passt de bal zonder na te denken. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Hannus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bandera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Domingos kopt de bal weg. Kaczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nadareishvili is nu in balbezit. Nadareishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bandera speelt de bal door. Klungelig pakt Bellisario de bal. Bellisario speelt de bal door. Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruseghini draait met de bal, schiet en ... Hannus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bruseghini passt de bal met de wreef. Nadareishvili speelt de bal door. Gollovitzer probeert naar een medespeler te passen. Bruseghini is nu in balbezit. Bruseghini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - KS Marco 1:0

31e minuut.
Bellisario rent richting de bal. Bellisario geeft een hoge lob. Klungelig pakt Domingos de bal. Bruseghini is nu in balbezit. Bruseghini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Domingos is nu in balbezit. Domingos geeft een hoge lob. Kaczewski geeft de bal voor. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nadareishvili passt de bal met de wreef. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera geeft een hoge lob. Bruseghini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bandera met een sublieme pass. Klungelig pakt Bellisario de bal. Bellisario passt de bal in één keer door. Daar is Bruseghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruseghini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Janczylik rent richting de bal. Janczylik geeft een lange en hoge pass. Domingos kopt de bal weg. Gollovitzer is nu in balbezit. Gollovitzer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 37%, KS Marco 63%.
BałtykGdyniaFan - KS Marco 1:0

48e minuut.
Łakomski is nu in balbezit. Łakomski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Janczylik de bal onder controle te krijgen. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BałtykGdyniaFan - KS Marco 1:1

54e minuut.
Gollovitzer met een sublieme pass. Bandera rent richting de bal. Bandera passt de bal zonder na te denken. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili draait met de bal, schiet en ... Hannus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario passt de bal in één keer door. Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruseghini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - KS Marco 2:1

56e minuut.
Bandera passt de bal in één keer door. Gollovitzer is nu in balbezit. Gollovitzer passt de bal met de wreef. Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruseghini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nadareishvili is nu in balbezit. Nadareishvili geeft de bal voor. Bruseghini is nu in balbezit. Bruseghini schiet op doel. Hannus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - KS Marco 3:1

73e minuut.
Bandera rent richting de bal. Bandera passt de bal zonder na te denken. Kieliński heeft problemen om de bal te vangen. Bandera geeft de bal voor. Bruseghini kopt de bal weg. Hannus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Balbo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - KS Marco 4:1

76e minuut.
Bácsi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Güzel trapt de bal weg van het doel. Bandera probeert naar een medespeler te passen. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski is nu in balbezit. Krysiński begaat een overtreding. Krysiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 37%, KS Marco 63%.
BałtykGdyniaFan - KS Marco 4:1