Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Freikorps Oppeln Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Freikorps Oppeln Grubiorze
532 EXPO Tactiek Atak x4
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
26.8 gemiddelde waardering 42.6
matig Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Combes probeert naar een medespeler te passen. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea passt de bal zonder na te denken. Marvan rent richting de bal. Marvan draait met de bal, schiet en ... Samatyalı bokst de bal weg.

11e minuut.
Pelzer geeft een hoge lob. Combes probeert de bal aan de voet te houden. Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Andrejić rent richting de bal. Andrejić haalt uit met een fantastische trap. Samatyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marvan is nu in balbezit. Marvan draait met de bal, schiet en ... Samatyalı bokst de bal weg.

16e minuut.
Rekieć speelt de bal door. Klungelig pakt Andrejić de bal. Andrejić passt de bal met de wreef. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:1

17e minuut.
Łysko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:2

18e minuut.
Brygoła geeft een lange en hoge pass. Combes bereikt de bal nog maar net als eerste. Combes geeft een hoge lob. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:3

21e minuut.
Antonakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Antonakakis met een sublieme pass. Rekdal heeft problemen om de bal te vangen. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. Andrejić springt en kopt de bal. Samatyalı bokst de bal weg.

25e minuut.
Tunguz passt de bal zonder na te denken. Antonakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis passt de bal met de wreef. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić schiet op doel. Samatyalı bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Marvan de bal. Marvan speelt de bal door. Andrejić rent richting de bal. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal haalt uit met een fantastische trap. Samatyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:4

32e minuut.
Antonakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Antonakakis speelt de bal door. Rekdal speelt de bal door. Klungelig pakt Andrejić de bal. Andrejić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marvan kopt de bal weg. Rekdal rent richting de bal. Andrejić rent richting de bal. Andrejić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:5

39e minuut.
Ţiplea passt de bal zonder na te denken. Tunguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunguz geeft een hoge lob. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Antonakakis met een sublieme pass. Ţiplea met een sublieme pass. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal draait met de bal, schiet en ... Samatyalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 74%, Grubiorze 26%.
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:6

46e minuut.
Domínguez komt het veld opgelopen. Wisdom Fofo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Marvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvan geeft een lange en hoge pass. Andrejić kopt de bal weg. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Szopeński is nu in balbezit. Aleksandrić onderschept slim de pass. Aleksandrić passt de bal in één keer door. Marvan rent richting de bal. Marvan draait met de bal, schiet en ... Samatyalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rekdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:7

59e minuut.
Wisdom Fofo rent richting de bal. Wisdom Fofo passt de bal zonder na te denken. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:8

65e minuut.
Marvan met de inworp. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić geeft een hoge lob. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Combes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea met een sublieme pass. Rekdal rent richting de bal. Rekdal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Monier geeft de bal voor. Szopeński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wisdom Fofo. Szopeński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szopeński kan niet meer verder spelen. Krzyształowicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Andrejić rent richting de bal. Andrejić probeert naar een medespeler te passen. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wisdom Fofo geeft de bal voor. Daar is Tognin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrejić rent richting de bal. Andrejić schiet op doel. Samatyalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:9

88e minuut.
Rekieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea speelt de bal door. Rekdal rent richting de bal. Rekdal draait met de bal, schiet en ... Samatyalı probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 64%, Grubiorze 36%.
Freikorps Oppeln - Grubiorze 0:9