Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Real Ścinawa Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Kranzhausen Eclipse3.8
532 Tactiek moja
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 33.9
goed Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


5e minuut.
Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik passt de bal in één keer door. Halayla is nu in balbezit. Halayla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Eclipse3.8 1:0

7e minuut.
Dudzik is nu in balbezit. Zawistowski is nu in balbezit. Dudzik begaat een overtreding. Dudzik krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik passt de bal zonder na te denken. Lattanzi heeft problemen om de bal te vangen. Lattanzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kranzhausen - Eclipse3.8 2:0

10e minuut.
Dudzik heeft problemen om de bal te vangen. Zawistowski is nu in balbezit. Halayla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Halayla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Agăfiţei probeert de bal aan de voet te houden. Cruz is nu in balbezit. Klinik geeft de bal voor. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi schiet op doel. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Souza Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lattanzi is nu in balbezit. Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik onderschept slim de pass. Lattanzi is nu in balbezit. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap. Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Lattanzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Porębski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Macierewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Roano de bal. Trzonek begaat een overtreding. Roano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Trzonek met een snelle inworp. Porębski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruz. Porębski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzonek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Havier kopt de bal weg. Dudzik kan de bal niet met de borst controleren. Porębski rent richting de bal. Dudzik rent richting de bal. Dudzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Porębski is nu in balbezit. Porębski passt de bal met de wreef. Daar is Dudzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudzik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Roano probeert naar een medespeler te passen. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roano maakt een afschuwelijke overtreding. Roano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 43%, Eclipse3.8 57%.
Kranzhausen - Eclipse3.8 2:0

51e minuut.
Dudzik passt de bal met de wreef. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek passt de bal in één keer door. Daar is Porębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski haalt uit met een fantastische trap. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anasiak komt het veld opgelopen. Parlak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Porębski is nu in balbezit. Dudzik is nu in balbezit. Anasiak is nu in balbezit. Dudzik onderschept slim de pass. Dudzik schiet op doel. Samojeden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Városi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik draait met de bal, schiet en ... Samojeden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Havier met een snelle inworp. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft een lange en hoge pass. Parlak rent richting de bal. Parlak haalt uit met een fantastische trap. Scarlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Ciemnota komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kranzhausen 34%, Eclipse3.8 66%.
Kranzhausen - Eclipse3.8 2:0