Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ PBsnipers-Wadowice
κοκ Tactiek 2
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 30.6
solid Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen weak


5e minuut.
Armano met een sublieme pass. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejón begaat een overtreding. Callejón krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rago rent richting de bal. Rago geeft een hoge lob. Pielak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Açık niet meer kan verder spelen. Gebert komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz passt de bal zonder na te denken. Gierus is nu in balbezit. Gierus haalt uit met een fantastische trap. Stańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - PBsnipers-Wadowice 0:1

16e minuut.
Formoso onderschept slim de pass. Tyrka rent richting de bal. Formoso verovert de bal door een tackle van achteren. Formoso geeft de bal voor. Şofariu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - PBsnipers-Wadowice 1:1

26e minuut.
Klungelig pakt Hutagaol de bal. Rago rent richting de bal. Callejón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rago raakt geblesseerd tijdens het duel. Şofariu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Formoso passt de bal met de wreef. Armano bereikt de bal nog maar net als eerste. Armano passt de bal met de wreef. Rago rent richting de bal. Rago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong onderschept slim de pass. Trung Phong geeft een lange en hoge pass. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago draait met de bal, schiet en ... Gebert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak geeft een lange en hoge pass. Daar is Hutagaol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rago is nu in balbezit. Rago draait met de bal, schiet en ... Gebert bokst de bal weg. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - PBsnipers-Wadowice 2:1

40e minuut.
Hamanowicz is nu in balbezit. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamanowicz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Inworp. Formoso met een snelle inworp. Tyrka is nu in balbezit. Armano onderschept slim de pass. Armano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Callejón rent richting de bal. Callejón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Formoso met de inworp. Armano geeft de bal voor. Gebert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Callejón is nu in balbezit. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - PBsnipers-Wadowice 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 41%, PBsnipers-Wadowice 59%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - PBsnipers-Wadowice 3:1

51e minuut.
Buncol met een sublieme pass. Hamanowicz rent richting de bal. Trung Phong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trung Phong krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ogryzek geeft de bal voor. Pielak heeft problemen om de bal te vangen. Pielak probeert naar een medespeler te passen. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert MacPheidiran de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pielak zal de hoekschop nemen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gebert probeert naar een medespeler te passen. Formoso kopt de bal weg. Rago probeert de bal aan de voet te houden. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gebert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Trung Phong speelt de bal door. Pielak rent richting de bal. Pielak met een sublieme pass. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Inworp. Jáuregui komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gebert trapt de bal weg van het doel. Tyrka kopt de bal weg. Buncol met een sublieme pass. Klungelig pakt Hamanowicz de bal. Hamanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Armano is nu in balbezit. Armano geeft een hoge lob. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. Gebert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - PBsnipers-Wadowice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 32%, PBsnipers-Wadowice 68%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - PBsnipers-Wadowice 4:1