Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United CHROBRY_1946
VV2 Tactiek S-Fl-L
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
23 Buitenspel 0
68.1 gemiddelde waardering 65
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


16e minuut.
Bach met een sublieme pass. Yang met een sublieme pass. Fahrni rent richting de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Janjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 0:1

21e minuut.
Cuccus passt de bal zonder na te denken. Imschweiler probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Çayır probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - CHROBRY_1946 1:1

24e minuut.
Fahrni kopt de bal weg. Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat passt de bal met de wreef. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Janjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

27e minuut.
Klungelig pakt Bach de bal. Bach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pitt de bal. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschweiler verovert de bal door een tackle van achteren. Imschweiler probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rósa geeft een lange en hoge pass. Cuccus speelt de bal door. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Young probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 61%, CHROBRY_1946 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - CHROBRY_1946 1:1

59e minuut.
Rouvenaz passt de bal in één keer door. Vitale is nu in balbezit. Vitale passt de bal met de wreef. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Janjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale is nu in balbezit. Vitale passt de bal in één keer door. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Fahrni de bal. Bach is nu in balbezit. Ziering bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 1:2

68e minuut.
Rósa kopt de bal weg. Imschweiler is nu in balbezit. Yang maakt een afschuwelijke overtreding. Yang krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat speelt de bal door. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Janjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 66%, CHROBRY_1946 34%.
Burnout United - CHROBRY_1946 1:3