Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Warrior Ladies Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Warrior Ladies Tempelierenhof V.V.
BZZZ Tactiek Dream Team Hero
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 29.4
adequate Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga geeft een hoge lob. Bertossio kopt de bal weg. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Deleu is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Rus passt de bal zonder na te denken. Bertossio rent richting de bal. Bertossio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Deleu rent richting de bal. Rus onderschept slim de pass. Rus passt de bal met de wreef. Majaru heeft problemen om de bal te vangen. Majaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dillon met een harde bal richting middenveld. Canotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Korteschiel de bal. Majaru is nu in balbezit. Majaru schiet op doel. Dillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior Ladies - Tempelierenhof V.V. 1:0

18e minuut.
Canotto speelt de bal door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. De Baerdemaecker rent richting de bal. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Drăgănescu met een snelle inworp. Lutsenko rent richting de bal. Lutsenko speelt de bal door. Bertossio rent richting de bal. Bertossio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rus passt de bal zonder na te denken. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De Baerdemaecker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rus kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dillon bokst de bal weg.

34e minuut.
Deleu rent richting de bal. Deleu passt de bal zonder na te denken. Paerts controleert de bal met de borst. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Conlu de bal. Conlu geeft de bal voor. Klungelig pakt De Baerdemaecker de bal. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... Dillon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 29%, Tempelierenhof V.V. 71%.
Warrior Ladies - Tempelierenhof V.V. 1:0

49e minuut.
Geraerts rent richting de bal. Lutsenko onderschept slim de pass. Lutsenko geeft een hoge lob. Majaru is nu in balbezit. Majaru schiet op doel. Dillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heemskerk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Lutsenko met een sublieme pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu met een sublieme pass. Bertossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertossio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
van Galen kopt de bal weg. Helaers rent richting de bal. Helaers speelt de bal door. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Geraerts rent richting de bal. Geraerts passt de bal zonder na te denken. Hagel rent richting de bal. Hagel passt de bal zonder na te denken. Lutsenko geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van der Maarel komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Melillanka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aalberts komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Drăgănescu met een sublieme pass. Bertossio is nu in balbezit. De Baerdemaecker onderschept slim de pass. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior Ladies 24%, Tempelierenhof V.V. 76%.
Warrior Ladies - Tempelierenhof V.V. 1:0