Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ŠK Tajfún Nitra Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
ŠK Tajfún Nitra CF Barcelona
433 Tactiek messi2
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 35.9
matig Schieten matig
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


17e minuut.
Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Kupecka rent richting de bal. Kupecka passt de bal in één keer door. Beneško is nu in balbezit. Beneško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kandilli kan de bal niet met de borst controleren. Avezaat rent richting de bal. Met opzet legt Kandilli zijn tegenspeler op de grond. Kandilli krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Grabowski geeft een hoge lob. Inworp. Ďurkovič met een snelle inworp. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lakiotis niet meer kan verder spelen. Hanták komt het veld opgelopen. Adamczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avezaat rent richting de bal. Avezaat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Beigel de bal. Yağcıoğlu rent richting de bal. Yağcıoğlu passt de bal met de wreef. Beneško bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - CF Barcelona 0:1

42e minuut.
Zeman verovert de bal door een tackle van achteren. Zeman met een sublieme pass. Kupecka is nu in balbezit. Kupecka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Albrechts probeert naar een medespeler te passen. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel begaat een overtreding. Beigel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Tajfún Nitra 53%, CF Barcelona 47%.
ŠK Tajfún Nitra - CF Barcelona 0:1

46e minuut.
Beneško is nu in balbezit. Mikosiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mikosiak speelt de bal door. Kupecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - CF Barcelona 0:2

59e minuut.
Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Kupecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka onderschept slim de pass. Kupecka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - CF Barcelona 0:3

62e minuut.
Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Albrechts met een sublieme pass. Beneško bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka rent richting de bal. Kupecka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Tajfún Nitra - CF Barcelona 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Tajfún Nitra 66%, CF Barcelona 34%.
ŠK Tajfún Nitra - CF Barcelona 0:4