Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pepes F.C Constelacion Estelar
attttttttttt Tactiek Once
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.1 gemiddelde waardering 42.8
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Komornicki rent richting de bal. Komornicki met een sublieme pass. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie draait met de bal, schiet en ... Nakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 1:0

19e minuut.
Hernández met een snelle inworp. Egri rent richting de bal. Komornicki verovert de bal door een tackle van achteren. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap. Nakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boerwinkel neemt de hoekschop. Klungelig pakt Egri de bal. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Conzett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florián met de inworp. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz geeft een hoge lob. Mäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Florián de bal. Hernández onderschept slim de pass. Hernández geeft een hoge lob. Truie is nu in balbezit. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Boerwinkel rent richting de bal. Boerwinkel met een sublieme pass. Kytlica is nu in balbezit. Kytlica haalt uit met een fantastische trap. Nakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Egri rent richting de bal. Met opzet legt Komornicki zijn tegenspeler op de grond. Egri raakt geblesseerd tijdens het duel. Egri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Smits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smits haalt uit met een fantastische trap. Mäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Komornicki is nu in balbezit. Truie rent richting de bal. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Kytlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kytlica schiet op doel. Nakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 35%, Constelacion Estelar 65%.
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 1:0

46e minuut.
Tzemach komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mäe trapt de bal weg van het doel. Boerwinkel kopt de bal weg. Klungelig pakt Samson de bal. Komornicki rent richting de bal. Komornicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Florián geeft een lange en hoge pass. Batak is nu in balbezit. Mancera rent richting de bal. Smits is nu in balbezit. Smits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Agrati passt de bal zonder na te denken. de la Cruz rent richting de bal. Agrati is nu in balbezit. Agrati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Truie kan de bal niet met de borst controleren. Samson is nu in balbezit. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Kytlica rent richting de bal. Kytlica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Truie is nu in balbezit. Truie geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kytlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kytlica schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Nakov trapt de bal weg van het doel. Hernández kopt de bal weg. Boerwinkel geeft de bal voor. Komornicki geeft de bal voor. Kytlica springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een hoge lob. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Komornicki onderschept slim de pass. Pizarro rent richting de bal. Komornicki onderschept slim de pass. Komornicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 2:0

79e minuut.
Hernández geeft een hoge lob. Daar is Samson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 3:0

85e minuut.
Kytlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson onderschept slim de pass. Samson geeft een hoge lob. Agrati is nu in balbezit. Agrati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 30%, Constelacion Estelar 70%.
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 3:0