Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Heroicos FC Heneozergva
Vamos! Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Téllez kopt de bal weg. Flaim is nu in balbezit. de la Torre maakt een afschuwelijke overtreding. de la Torre krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Flaim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avinou met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Sáenz speelt de bal door. Flaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Heneozergva 1:0

7e minuut.
Avinou passt de bal met de wreef. Flaim rent richting de bal. de la Torre rent richting de bal. Flaim verovert de bal door een tackle van achteren. Flaim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Reimonde rent richting de bal. Reimonde geeft een lange en hoge pass. Sáenz is nu in balbezit. Flaim verovert de bal door een tackle van achteren. Flaim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Heneozergva 2:0

10e minuut.
Espitia speelt de bal door. Dekker kopt de bal weg. Turbay Ayala is nu in balbezit. Flaim verovert de bal door een tackle van achteren. Flaim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Flaim is nu in balbezit. Dekker rent richting de bal. Dekker haalt uit met een fantastische trap. Espitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Takátsy onderschept slim de pass. Reimonde rent richting de bal. Reimonde met een sublieme pass. Flaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim haalt uit met een fantastische trap. Espitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Espitia met een harde bal richting middenveld. Reimonde probeert de bal met de borst te controleren. Reimonde probeert naar een medespeler te passen. Flaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. Dekker onderschept slim de pass. Dekker passt de bal met de wreef. Flaim rent richting de bal. Flaim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Goffetti komt het veld opgelopen. Espitia trapt de bal weg. Dekker is nu in balbezit. Dekker speelt de bal door. Flaim rent richting de bal. Flaim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Heroicos FC 27%, Heneozergva 73%.
Los Heroicos FC - Heneozergva 2:0

46e minuut.
Onciu komt het veld opgelopen. Garus komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic kopt de bal weg. de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Onciu rent richting de bal. Onciu haalt uit met een fantastische trap. Goffetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Téllez de bal. Téllez passt de bal in één keer door. Avinou is nu in balbezit. Avinou haalt uit met een fantastische trap. Jitwiset probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

56e minuut.
Reimonde rent richting de bal. Reimonde met een sublieme pass. Flaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim haalt uit met een fantastische trap. Espitia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Heneozergva 3:0

56e minuut.
del Castillo komt het veld opgelopen. Higuera komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Desidério heeft problemen om de bal te vangen. Reimonde is nu in balbezit. Reimonde passt de bal zonder na te denken. Dekker is nu in balbezit. Dekker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Dekker de bal. Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou passt de bal in één keer door. Flaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker passt de bal in één keer door. Flaim rent richting de bal. Flaim haalt uit met een fantastische trap. Espitia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Reimonde rent richting de bal. Reimonde passt de bal met de wreef. Flaim is nu in balbezit. Flaim draait met de bal, schiet en ... Espitia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Avinou onderschept slim de pass. Avinou geeft de bal voor. Jitwiset heeft problemen om de bal te vangen. Flaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim draait met de bal, schiet en ... Espitia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Heneozergva 4:0

84e minuut.
Dekker probeert naar een medespeler te passen. Reimonde is nu in balbezit. Turbay Ayala begaat een overtreding. Turbay Ayala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Heroicos FC 31%, Heneozergva 69%.
Los Heroicos FC - Heneozergva 4:0