Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Terranova Los Pepes F.C
4-1-4-1 Tactiek segunda division
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


13e minuut.
Salčin probeert de bal met de borst te controleren. Tzemach onderschept slim de pass. Tzemach geeft de bal voor. Komornicki krijgt zijn hoofd ertegen. Batho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - Los Pepes F.C 0:1

15e minuut.
Denizsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy geeft de bal voor. Puikevics bereikt de bal nog maar net als eerste. Puikevics haalt uit met een fantastische trap. Reszke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Terranova - Los Pepes F.C 1:1

17e minuut.
Chuanlin is nu in balbezit. Chuanlin geeft een hoge lob. Kováts kopt de bal weg. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lutovac met een sublieme pass. Tzemach speelt de bal door. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki draait met de bal, schiet en ... Batho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - Los Pepes F.C 1:2

25e minuut.
Hernández kopt de bal weg. Klungelig pakt Denizsoy de bal. Kováts is nu in balbezit. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Łuszcz kopt de bal weg. Tzemach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemach geeft een hoge lob. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ghiassy kopt de bal weg. Klungelig pakt Senna de bal. Puikevics bereikt de bal nog maar net als eerste. Puikevics haalt uit met een fantastische trap. Reszke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Terranova - Los Pepes F.C 2:2

44e minuut.
Boerwinkel met een sublieme pass. Kováts rent richting de bal. Salčin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salčin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Terranova 56%, Los Pepes F.C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Terranova - Los Pepes F.C 2:2

46e minuut.
Ciobănescu komt het veld opgelopen. Caliman komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ghiassy probeert naar een medespeler te passen. Puikevics is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Senna. Senna krijgt een gele kaart. Puikevics raakt geblesseerd tijdens het duel. Molloy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puikevics maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Batak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een lange en hoge pass. Kováts maakt een snoekduik en kopt de bal. Batho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Komornicki rent richting de bal. Komornicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Terranova - Los Pepes F.C 2:3

86e minuut.
Klungelig pakt Molloy de bal. Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzett geeft de bal voor. Komornicki rent richting de bal. Komornicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Terranova 49%, Los Pepes F.C 51%.
Deportivo Terranova - Los Pepes F.C 2:3