Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pepes F.C Heneozergva
attttttttttt Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.3 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Łuszcz geeft een hoge lob. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki speelt de bal door. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kytlica is nu in balbezit. Kytlica passt de bal zonder na te denken. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie haalt uit met een fantastische trap. Preciado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Heneozergva 1:0

19e minuut.
Truie kopt de bal weg. Vlahuţă heeft problemen om de bal te vangen. Vlahuţă onderschept slim de pass. Kytlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kytlica haalt uit met een fantastische trap. Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Komornicki met een sublieme pass. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă met een sublieme pass. Garus rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mäe speelt de bal door. Prieto kopt de bal weg. Takátsy rent richting de bal. Takátsy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Pepes F.C - Heneozergva 1:1

39e minuut.
Preciado trapt de bal weg. Boerwinkel kopt de bal weg. Aldana heeft problemen om de bal te vangen. Hernández geeft een hoge lob. Truie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Preciado trapt de bal weg van het doel. Senna geeft de bal voor. Jitwiset kan de bal niet met de borst controleren. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dudnic kopt de bal weg. Klungelig pakt Jitwiset de bal. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie haalt uit met een fantastische trap. Preciado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Heneozergva 2:1

44e minuut.
Dudnic is nu in balbezit. Dudnic geeft een hoge lob. Takátsy is nu in balbezit. Takátsy haalt uit met een fantastische trap. Mäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Pepes F.C - Heneozergva 2:2

45e minuut.
Tzemach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 41%, Heneozergva 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Pepes F.C - Heneozergva 2:2

46e minuut.
Bola komt het veld opgelopen. Podgorean komt het veld opgelopen. Park-Sin komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Boerwinkel passt de bal met de wreef. Truie rent richting de bal. Zuñiga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Truie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Truie neemt de penalty, wat een uithaal! Park-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Torelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Torelli geeft een hoge lob. Garus rent richting de bal. Garus schiet op doel. Mäe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prieto probeert de bal met de borst te controleren. Torelli rent richting de bal. Prieto begaat een overtreding. Torelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Podgorean speelt de bal door. Bola rent richting de bal. Bola geeft een hoge lob. Dudnic rent richting de bal. Dudnic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 31%, Heneozergva 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Pepes F.C - Heneozergva 2:2