Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Goal Pieruny w szopie!
nova Tactiek number one
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 41.8
excellent Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


11e minuut.
Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Peraza probeert de bal aan de voet te houden. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Pieruny w szopie! 1:0

16e minuut.
Błażejczyk geeft de bal voor. Smyczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Peraza de bal. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Pieruny w szopie! 2:0

18e minuut.
Moncada probeert naar een medespeler te passen. Hanke met een sublieme pass. Oskierko speelt de bal door. Gomes Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Borcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Borcea passt de bal met de wreef. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Borcea probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Janjušević de bal onder controle te krijgen. Oskierko probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Oskierko met de inworp. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grubor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Smyczyński passt de bal met de wreef. Kuświk rent richting de bal. Kuświk geeft een lange en hoge pass. Peraza controleert de bal met de borst. Gomes Silva rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oskierko zal de hoekschop nemen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. Soboczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Staszewski geeft een hoge lob. Inworp. Oskierko met een snelle inworp. Kuświk is nu in balbezit. Kuświk geeft een lange en hoge pass. Soboczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gomes Silva de bal. Peraza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gomes Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuświk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Soboczyński bokst de bal weg. Kuświk rent richting de bal. Kuświk schiet op doel. Soboczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Pieruny w szopie! 3:0

35e minuut.
Kuświk geeft de bal voor. Soboczyński probeert naar een medespeler te passen. Kuświk kopt de bal weg. Gomes Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap. Soboczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Oskierko geeft de bal voor. Moncada met een sublieme pass. Klungelig pakt Staszewski de bal. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kuświk speelt de bal door. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kuświk kopt de bal weg. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva passt de bal zonder na te denken. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 31%, Pieruny w szopie! 69%.
KS Goal - Pieruny w szopie! 3:0

46e minuut.
Kuświk passt de bal zonder na te denken. Staszewski rent richting de bal. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński schiet op doel. Soboczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Pieruny w szopie! 4:0

52e minuut.
Janjušević heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević speelt de bal door. Borcea rent richting de bal. Borcea geeft een lange en hoge pass. Smyczyński springt en kopt de bal. Soboczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Gomes Silva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Pieruny w szopie! 5:0

52e minuut.
Vasadze komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Janjušević geeft een hoge lob. Staszewski kopt de bal weg. Kuświk rent richting de bal. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva schiet op doel. Soboczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Staszewski rent richting de bal. Staszewski geeft een hoge lob. Oskierko met een sublieme pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vasadze is nu in balbezit. Vasadze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janjušević met een snelle inworp. Borcea geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Parra geeft een hoge lob. Grubor kopt de bal weg. Halikowski probeert de bal aan de voet te houden. Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft de bal voor. Duška probeert de bal aan de voet te houden. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 34%, Pieruny w szopie! 66%.
KS Goal - Pieruny w szopie! 5:0