Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol Trops Delinki 2021
Normal Tactiek d1
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 32.3
average Schieten average
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Kukucz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Terzioğlu de bal onder controle te krijgen. Barbagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadkowski is nu in balbezit. Szadkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chulev met een sublieme pass. Malmros rent richting de bal. Berteloot onderschept slim de pass. Berteloot geeft een hoge lob. Calão kopt de bal weg. Rymaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Terzioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szadkowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szadkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barbagalli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barbagalli kan niet meer verder spelen. Lipko komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Buttiens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tidu rent richting de bal. Buttiens begaat een overtreding. Buttiens krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ahmetagić de bal. Luque Jiménez rent richting de bal. Luque Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 44%, Delinki 2021 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Futbol Trops - Delinki 2021 0:0

57e minuut.
Duczek is nu in balbezit. Duczek geeft een lange en hoge pass. Lipko kopt de bal weg. Klungelig pakt Luque Jiménez de bal. Luque Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - Delinki 2021 1:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berenstein komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kukucz passt de bal in één keer door. Ahmetagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Jiménez is nu in balbezit. Ahmetagić onderschept slim de pass. Ahmetagić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Malmros bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot onderschept slim de pass. Berteloot speelt de bal door. Berenstein rent richting de bal. Berenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Futbol Trops - Delinki 2021 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 35%, Delinki 2021 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Futbol Trops - Delinki 2021 1:1