Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 Futbol Trops
d1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Chulev geeft een lange en hoge pass. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira onderschept slim de pass. Folgueira schiet op doel. Mumowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Futbol Trops 0:1

23e minuut.
Tidu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buttiens. Pytlasiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Tidu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ahmetagić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Delinki 2021 - Futbol Trops 1:1

24e minuut.
Luliński geeft een hoge lob. Inworp. Tidu met de inworp. Stawowy speelt de bal door. Berenstein geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Luque Jiménez passt de bal zonder na te denken. Luliński met een sublieme pass. Duczek rent richting de bal. Duczek geeft een lange en hoge pass. Folgueira maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Luliński rent richting de bal. Stawowy verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy speelt de bal door. Berenstein rent richting de bal. Berenstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Stawowy speelt de bal door. Daar is Duczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berenstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berenstein krijgt een gele kaart. Duczek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Kapinos geeft een hoge lob. Ahmetagić is nu in balbezit. Berenstein is nu in balbezit. Stawowy rent richting de bal. Stawowy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerrato met een snelle inworp. Malmros rent richting de bal. Malmros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kukucz de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Buttiens met een sublieme pass. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzonka begaat een overtreding. Parzonka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 53%, Futbol Trops 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delinki 2021 - Futbol Trops 1:1

53e minuut.
Kukucz is nu in balbezit. Kukucz geeft een lange en hoge pass. Berenstein kopt de bal weg. Ahmetagić is nu in balbezit. Ahmetagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Barbagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Barbagalli geeft een hoge lob. Buttiens kopt de bal weg. Malmros is nu in balbezit. Malmros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Buttiens probeert de bal met de borst te controleren. Berenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berenstein met een sublieme pass. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rymaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy passt de bal zonder na te denken. Berenstein is nu in balbezit. Berenstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Crow kopt de bal weg. Pytlasiński speelt de bal door. Duczek heeft problemen om de bal te vangen. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Duczek geeft de bal voor. Parzonka rent richting de bal. Parzonka geeft een hoge lob. Folgueira is nu in balbezit. Folgueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kukucz passt de bal in één keer door. Ahmetagić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbagalli. Barbagalli krijgt een gele kaart. Ahmetagić raakt geblesseerd tijdens het duel. Crow komt bij de bal en schiet. Rymaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 30%, Futbol Trops 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delinki 2021 - Futbol Trops 1:1