Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Goal FC Dzikie Kabanosy
nova Tactiek Pro 2
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 54
excellent Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Infante speelt de bal door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel geeft de bal voor. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński passt de bal met de wreef. Mainardi heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić rent richting de bal. Bulajić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - FC Dzikie Kabanosy 1:0

19e minuut.
Janjušević rent richting de bal. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Infante speelt de bal door. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lemus geeft de bal voor. Borcea kopt de bal weg. Mainardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainardi geeft een hoge lob. Temel kopt de bal weg. Balcerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Błażejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Błażejczyk geeft een hoge lob. Mainardi heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. Enginar bokst de bal weg.

24e minuut.
Corona probeert naar een medespeler te passen. Catarrinho heeft problemen om de bal te vangen. Oskierko met een sublieme pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bulajić onderschept slim de pass. Bulajić passt de bal zonder na te denken. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Enginar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - FC Dzikie Kabanosy 2:0

35e minuut.
Smyczyński kopt de bal weg. Borcea is nu in balbezit. Mainardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajić onderschept slim de pass. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Casagrande geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borcea met de inworp. Bulajić rent richting de bal. Bulajić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński probeert naar een medespeler te passen. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 46%, FC Dzikie Kabanosy 54%.
KS Goal - FC Dzikie Kabanosy 2:0

62e minuut.
Balcerzak speelt de bal door. Żuczek kopt de bal weg. Catarrinho speelt de bal door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Oskierko speelt de bal door. Borcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Borcea passt de bal met de wreef. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Żuczek geeft een hoge lob. Zasusz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemus. Zasusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Catarrinho wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mainardi is nu in balbezit. Bulajić onderschept slim de pass. Żuczek maakt een afschuwelijke overtreding. Bulajić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bulajić kan niet meer verder spelen. Podraza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 43%, FC Dzikie Kabanosy 57%.
KS Goal - FC Dzikie Kabanosy 2:0