Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy KS Goal
Pro 2 Tactiek nova
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 41.4
formidable Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante passt de bal zonder na te denken. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Żuczek rent richting de bal. Lewalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek onderschept slim de pass. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Temel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Infante rent richting de bal. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Hrabia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - KS Goal 1:0

15e minuut.
Infante passt de bal met de wreef. Daar is Nəcəfsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Temel is nu in balbezit. Temel schiet op doel. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Catarrinho met een sublieme pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osorio krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Temel kopt de bal weg. Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - KS Goal 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 32%, KS Goal 68%.
FC Dzikie Kabanosy - KS Goal 2:0

48e minuut.
Infante kopt de bal weg. Zasusz controleert de bal met de borst. Osorio is nu in balbezit. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Hrabia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Pabina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - KS Goal 3:0

51e minuut.
Osorio kopt de bal weg. Lewalski heeft problemen om de bal te vangen. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho geeft de bal voor. Hrabia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - KS Goal 4:0

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hrabia niet meer kan verder spelen. Balcerzak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mainardi speelt de bal door. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy geeft een lange en hoge pass. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel. Balcerzak bokst de bal weg.

70e minuut.
Błażejczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nəcəfsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mainardi geeft een hoge lob. Zasusz rent richting de bal. Pabina rent richting de bal. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Borcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft de bal voor. Błażejczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nəcəfsoy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 30%, KS Goal 70%.
FC Dzikie Kabanosy - KS Goal 4:0