Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 ChelseaKraków
d1 Tactiek MOJA
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.4 gemiddelde waardering 37.1
redelijk Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sacadura Cabral kopt de bal weg. Berteloot rent richting de bal. Berteloot probeert naar een medespeler te passen. Kapinos is nu in balbezit. Kapinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tidu probeert naar een medespeler te passen. Kukucz probeert naar een medespeler te passen. Kapinos rent richting de bal. Kapinos schiet op doel. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Clavelli de bal. Berenstein rent richting de bal. Berenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - ChelseaKraków 1:0

13e minuut.
Kukucz geeft een lange en hoge pass. Sacadura Cabral probeert de bal aan de voet te houden. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki geeft een hoge lob. Kapinos maakt een snoekduik en kopt de bal. Bajski bokst de bal weg.

31e minuut.
Berenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos rent richting de bal. Berenstein rent richting de bal. Berenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - ChelseaKraków 2:0

34e minuut.
Sacadura Cabral met de inworp. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zwierzyński zijn tegenspeler op de grond. Zwierzyński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ahmetagić rent richting de bal. Skorża onderschept slim de pass. Tidu geeft de bal voor. Skorża is nu in balbezit. Skorża passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonati geeft de bal voor. Skorża probeert de bal met de borst te controleren. Skorża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - ChelseaKraków 2:1

39e minuut.
Tidu is nu in balbezit. Tidu passt de bal in één keer door. Gałek rent richting de bal. Skorża onderschept slim de pass. Skorża schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek speelt de bal door. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 56%, ChelseaKraków 44%.
Delinki 2021 - ChelseaKraków 2:1

56e minuut.
Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński passt de bal in één keer door. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Delinki 2021 - ChelseaKraków 2:2

58e minuut.
Zwierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński probeert naar een medespeler te passen. Ahmetagić probeert de bal met de borst te controleren. Alexandrakis is nu in balbezit. Alexandrakis draait met de bal, schiet en ... Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. São-Vicentino komt het veld opgelopen. Chrisafis komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sacadura Cabral passt de bal zonder na te denken. Kukucz rent richting de bal. Kukucz passt de bal zonder na te denken. Kapinos is nu in balbezit. Kapinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 48%, ChelseaKraków 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delinki 2021 - ChelseaKraków 2:2