Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChelseaKraków Delinki 2021
MOJA Tactiek d1
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 32
adequate Schieten adequate
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow probeert naar een medespeler te passen. Berenstein rent richting de bal. Berenstein draait met de bal, schiet en ... Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Berteloot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ahmetagić de bal. Berenstein is nu in balbezit. Berenstein haalt uit met een fantastische trap. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kukucz geeft een hoge lob. Bonati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berteloot geeft een hoge lob. Berenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berenstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Skorża kopt de bal weg. Tidu kan de bal niet met de borst controleren. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis onderschept slim de pass. Chrisafis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Calão geeft de bal voor. Göllei kan de bal niet met de borst controleren. Ahmetagić verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmetagić haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - Delinki 2021 0:1

33e minuut.
Crow rent richting de bal. Crow passt de bal zonder na te denken. Clavelli rent richting de bal. Berenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Berenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zegan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crow geeft een hoge lob. Ahmetagić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaKraków 59%, Delinki 2021 41%.
ChelseaKraków - Delinki 2021 0:1

60e minuut.
Bagrowski speelt de bal door. Bonati is nu in balbezit. Bonati passt de bal met de wreef. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. São-Vicentino komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Parzonka rent richting de bal. Parzonka geeft een lange en hoge pass. Zegan is nu in balbezit. Zegan geeft een lange en hoge pass. Skorża krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ChelseaKraków - Delinki 2021 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaKraków 41%, Delinki 2021 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ChelseaKraków - Delinki 2021 1:1