Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pieruny w szopie! ChelseaKraków
number one Tactiek MOJA
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 39.4
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Duška verovert de bal door een tackle van achteren. Duška geeft een lange en hoge pass. Clavelli kopt de bal weg. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurpiewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Moncada geeft een hoge lob. Kurpiewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Stempski de bal. Neneman is nu in balbezit. Neneman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - ChelseaKraków 1:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajski trapt de bal weg van het doel. Stempski kopt de bal weg. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zwierzyński passt de bal zonder na te denken. Alexandrakis is nu in balbezit. Hołowczyc rent richting de bal. Alexandrakis onderschept slim de pass. Alexandrakis schiet op doel. Rosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Skorża is nu in balbezit. Feitosa onderschept slim de pass. Zwierzyński onderschept slim de pass. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieruny w szopie! 48%, ChelseaKraków 52%.
Pieruny w szopie! - ChelseaKraków 1:0

48e minuut.
Hołowczyc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurpiewski de bal. Kurpiewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Neneman de bal. Neneman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Skorża is nu in balbezit. Skorża passt de bal in één keer door. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis draait met de bal, schiet en ... Rosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Skorża rent richting de bal. Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża haalt uit met een fantastische trap. Rosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Doeltrap. São-Vicentino komt het veld opgelopen. Chrisafis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei is nu in balbezit. Kurpiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurpiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bajski met een harde bal richting middenveld. Orłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Stempski de bal. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zwierzyński probeert de bal aan de voet te houden. Stempski is nu in balbezit. Stempski passt de bal met de wreef. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zegan onderschept slim de pass. Zegan geeft de bal voor. Orłowski rent richting de bal. Zwierzyński onderschept slim de pass. Zwierzyński probeert naar een medespeler te passen. Rosal bokst de bal weg. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chrisafis rent richting de bal. Orłowski onderschept slim de pass. Zwierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzyński geeft de bal voor. Alexandrakis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stempski met een sublieme pass. Neneman rent richting de bal. Neneman passt de bal in één keer door. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski haalt uit met een fantastische trap. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieruny w szopie! 45%, ChelseaKraków 55%.
Pieruny w szopie! - ChelseaKraków 1:0