Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChelseaKraków Pieruny w szopie!
MOJA Tactiek number one
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Skorża rent richting de bal. Alexandrakis heeft problemen om de bal te vangen. Acıkan begaat een overtreding. Alexandrakis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alexandrakis kan niet meer verder spelen. Chrisafis komt het veld opgelopen.

1e minuut.
Zwierzyński probeert de bal aan de voet te houden. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski rent richting de bal. Chrisafis is nu in balbezit. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - Pieruny w szopie! 1:0

7e minuut.
Rosal met een sublieme pass. Bonati kopt de bal weg. Chrisafis probeert de bal met de borst te controleren. Chrisafis geeft een lange en hoge pass. Skorża krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski speelt de bal door. Grubor is nu in balbezit. Grubor schiet op doel. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bonati met een snelle inworp. Buarque geeft een lange en hoge pass. Skorża maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosal probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Hołowczyc de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bratić geeft een hoge lob. Hołowczyc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simsoński rent richting de bal. Chrisafis verovert de bal door een tackle van achteren. Chrisafis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Göllei geeft een hoge lob. Inworp. Bień met de inworp. Acıkan rent richting de bal. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Bajski bokst de bal weg. Grubor is nu in balbezit. Grubor haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaKraków 36%, Pieruny w szopie! 64%.
ChelseaKraków - Pieruny w szopie! 1:0

50e minuut.
Orłowski rent richting de bal. Zwierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzyński met een sublieme pass. Daar is Chrisafis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrisafis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Buarque onderschept slim de pass. Buarque geeft een hoge lob. Skorża kopt de bal weg. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap. Rosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hołowczyc geeft een lange en hoge pass. Clavelli speelt de bal door. Buarque rent richting de bal. Acıkan onderschept slim de pass. Acıkan haalt uit met een fantastische trap. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. São-Vicentino komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bonati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orłowski geeft de bal voor. Göllei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grubor is nu in balbezit. Grubor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Clavelli rent richting de bal. Clavelli geeft een lange en hoge pass. Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zwierzyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Simsoński de bal. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - Pieruny w szopie! 2:0

80e minuut.
Inworp. Zegan met de inworp. Bolanowski rent richting de bal. São-Vicentino onderschept slim de pass. São-Vicentino geeft een lange en hoge pass. Rosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Buarque bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buarque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buarque zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skorża is nu in balbezit. Skorża passt de bal in één keer door. Chrisafis is nu in balbezit. Chrisafis schiet op doel. Rosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Feitosa geeft een hoge lob. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrowski rent richting de bal. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubor draait met de bal, schiet en ... Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaKraków 33%, Pieruny w szopie! 67%.
ChelseaKraków - Pieruny w szopie! 2:0