Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy Delinki 2021
Pro 2 Tactiek d1
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 31.5
good Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen poor


11e minuut.
Gałek kopt de bal weg. Żuczek heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mainardi rent richting de bal. Mainardi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ahmetagić de bal. Dubilis rent richting de bal. Dubilis haalt uit met een fantastische trap. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Mainardi kopt de bal weg. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel onderschept slim de pass. Temel schiet op doel. Mumowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Delinki 2021 1:0

31e minuut.
Catarrinho met een sublieme pass. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy geeft de bal voor. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel. Mumowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Nəcəfsoy kopt de bal weg. Temel rent richting de bal. Parzonka begaat een overtreding. Parzonka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dubilis draait met de bal, schiet en ... Mumowski met een sublieme pass. Daar is Calão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Parzonka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Calão geeft een lange en hoge pass. Inworp. Catarrinho met de inworp. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 23%, Delinki 2021 77%.
FC Dzikie Kabanosy - Delinki 2021 1:0

69e minuut.
Mainardi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tidu met een snelle inworp. Temel is nu in balbezit. Temel schiet op doel. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Corona passt de bal in één keer door. Catarrinho geeft een lange en hoge pass. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. Mumowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Delinki 2021 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 22%, Delinki 2021 78%.
FC Dzikie Kabanosy - Delinki 2021 2:0