Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 FC Dzikie Kabanosy
d1 Tactiek Pro 2
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
31.8 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten formidable
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


8e minuut.
Nəcəfsoy geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Infante de bal onder controle te krijgen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:1

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lund Jørgensen niet meer kan verder spelen. Mumowski komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Berteloot is nu in balbezit. Infante onderschept slim de pass. Infante probeert naar een medespeler te passen. Temel probeert de bal met de borst te controleren. Temel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nəcəfsoy speelt de bal door. Temel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tidu. Tidu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nəcəfsoy geeft een hoge lob. Corona speelt de bal door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Mumowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:2

35e minuut.
Casagrande geeft de bal voor. Ahmetagić kopt de bal weg. Klungelig pakt Catarrinho de bal. Catarrinho speelt de bal door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona geeft een lange en hoge pass. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap. Mumowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:3

43e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal met de wreef. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 65%, FC Dzikie Kabanosy 35%.
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Temel de bal. Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal zonder na te denken. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:4

55e minuut.
Nəcəfsoy speelt de bal door. Daar is Parzonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel schiet op doel. Mumowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:5

57e minuut.
Nəcəfsoy geeft de bal voor. Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczek is nu in balbezit. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:6

60e minuut.
Parzonka kopt de bal weg. Daar is Ahmetagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Mumowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Nəcəfsoy de bal. Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel is nu in balbezit. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. Mumowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kukucz speelt de bal door. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho passt de bal zonder na te denken. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Temel kopt de bal weg. Ahmetagić heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Mumowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:7

67e minuut.
Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot passt de bal met de wreef. Kwilecki geeft een hoge lob. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:8

84e minuut.
Ahmetagić heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel draait met de bal, schiet en ... Mumowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:9

89e minuut.
Nəcəfsoy passt de bal met de wreef. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een hoge lob. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap. Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 68%, FC Dzikie Kabanosy 32%.
Delinki 2021 - FC Dzikie Kabanosy 0:9