Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Goal Futbol Trops
nova Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 34.2
solid Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oskierko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke passt de bal zonder na te denken. Oskierko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Terzioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Terzioğlu de bal onder controle te krijgen. Rymaszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Futbol Trops 1:0

7e minuut.
Barbagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński met een sublieme pass. Podraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Podraza haalt uit met een fantastische trap. Rymaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hanke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borcea de bal. Borcea met een sublieme pass. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Duczek geeft een lange en hoge pass. Folgueira rent richting de bal. Janjušević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Janjušević krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Borcea geeft een lange en hoge pass. Terzioğlu kopt de bal weg. Barbagalli probeert de bal aan de voet te houden. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Futbol Trops 2:0

43e minuut.
Buttiens geeft een lange en hoge pass. Błażejczyk probeert de bal met de borst te controleren. Błażejczyk geeft de bal voor. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 38%, Futbol Trops 62%.
KS Goal - Futbol Trops 2:0

47e minuut.
Luliński geeft een hoge lob. Inworp. Oskierko met de inworp. Kuświk heeft problemen om de bal te vangen. Kuświk geeft een hoge lob. Rymaszewski bokst de bal weg.

48e minuut.
Terzioğlu kopt de bal weg. Barbagalli is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oskierko neemt de hoekschop. Smyczyński kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Smyczyński speelt de bal door. Podraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk heeft problemen om de bal te vangen. Podraza is nu in balbezit. Podraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Janjušević heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević passt de bal zonder na te denken. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Rymaszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Futbol Trops 3:0

59e minuut.
Buttiens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Janjušević met een snelle inworp. Borcea is nu in balbezit. Borcea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević speelt de bal door. Oskierko met een sublieme pass. Podraza is nu in balbezit. Podraza schiet op doel. Rymaszewski bokst de bal weg. Terzioğlu is nu in balbezit. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Rymaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Rymaszewski trapt de bal weg. Borcea kopt de bal weg. Duczek heeft problemen om de bal te vangen. Podraza rent richting de bal. Podraza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Podraza is nu in balbezit. Podraza passt de bal met de wreef. Borcea rent richting de bal. Borcea geeft een lange en hoge pass. Smyczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Futbol Trops 4:0

72e minuut.
Terzioğlu kopt de bal weg. Chulev rent richting de bal. Chulev geeft een hoge lob. Oskierko rent richting de bal. Oskierko geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hanke met een sublieme pass. Kuświk is nu in balbezit. Kuświk passt de bal in één keer door. Borcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Borcea geeft de bal voor. Rymaszewski bokst de bal weg. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Futbol Trops 5:0

78e minuut.
Janjušević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaczmarczak komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Borcea onderschept slim de pass. Borcea speelt de bal door. Podraza is nu in balbezit. Podraza haalt uit met een fantastische trap. Luliński probeert de bal aan de voet te houden. Rymaszewski bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 20%, Futbol Trops 80%.
KS Goal - Futbol Trops 5:0