Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol Trops KS Goal
Normal Tactiek nova
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 57.1
weak Schieten formidable
average Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Gomes Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński is nu in balbezit. Terzioğlu is nu in balbezit. Gomes Silva onderschept slim de pass. Gomes Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Rymaszewski trapt de bal weg. Kuświk kopt de bal weg. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva schiet op doel. Terzioğlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feys neemt de hoekschop. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:1

8e minuut.
Borcea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Smyczyński de bal. Smyczyński passt de bal in één keer door. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... Rymaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hanke probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Smyczyński rent richting de bal. Gomes Silva is nu in balbezit. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes Silva schiet op doel. Rymaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Błażejczyk probeert naar een medespeler te passen. Janjušević geeft een lange en hoge pass. Gomes Silva kopt de bal weg. Smyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Luliński is nu in balbezit. Gomes Silva onderschept slim de pass. Daar is Smyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Rymaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Chulev kopt de bal weg. Feys is nu in balbezit. Feys passt de bal in één keer door. Daar is Gomes Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes Silva schiet op doel. Rymaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:2

25e minuut.
Barbagalli probeert de bal met de borst te controleren. Feys onderschept slim de pass. Feys passt de bal zonder na te denken. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kuświk rent richting de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens speelt de bal door. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kuświk geeft een hoge lob. Smyczyński kopt de bal weg. Borcea is nu in balbezit. Borcea geeft een hoge lob. Gomes Silva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Smyczyński passt de bal zonder na te denken. Gomes Silva rent richting de bal. Daar is Gomes Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:3

37e minuut.
Buttiens is nu in balbezit. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński passt de bal in één keer door. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Borcea kopt de bal weg. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński speelt de bal door. Gomes Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gomes Silva met een sublieme pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Rymaszewski bokst de bal weg.

41e minuut.
Barbagalli is nu in balbezit. Barbagalli geeft een hoge lob. Borcea kopt de bal weg. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 66%, KS Goal 34%.
Futbol Trops - KS Goal 0:4

54e minuut.
Janjušević passt de bal zonder na te denken. Daar is Feys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feys geeft een lange en hoge pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Janjušević met de inworp. Borcea probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap. Rymaszewski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borcea zal de hoekschop nemen. Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. Kuświk kopt de bal weg. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:5

61e minuut.
Buttiens rent richting de bal. Borcea onderschept slim de pass. Borcea passt de bal zonder na te denken. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:6

68e minuut.
Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Borcea verovert de bal door een tackle van achteren. Borcea met een sublieme pass. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva schiet op doel. Rymaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:7

70e minuut.
Borcea heeft problemen om de bal te vangen. Borcea passt de bal zonder na te denken. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:8

74e minuut.
Smyczyński rent richting de bal. Luliński onderschept slim de pass. Luliński geeft een hoge lob. Feys bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Feys bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys geeft een hoge lob. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Rymaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gomes Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... Paal! Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - KS Goal 0:9

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Buttiens de bal onder controle te krijgen. Kuświk is nu in balbezit. Kuświk passt de bal met de wreef. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Rymaszewski bokst de bal weg.

85e minuut.
Błażejczyk rent richting de bal. Błażejczyk geeft een hoge lob. Daar is Luliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap. Rymaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 81%, KS Goal 19%.
Futbol Trops - KS Goal 0:9