Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy Pieruny w szopie!
Pro 2 Tactiek number one
49% Balbezit 51%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 38.3
very good Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Duška de bal. Temel is nu in balbezit. Hołowczyc is nu in balbezit. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel haalt uit met een fantastische trap. Rosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hołowczyc geeft een hoge lob. Mainardi kopt de bal weg. Nəcəfsoy speelt de bal door. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kapsa kopt de bal weg. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapsa krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Corona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Temel de bal. Temel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hołowczyc de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 1:0

31e minuut.
Mainardi passt de bal in één keer door. Nəcəfsoy speelt de bal door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. Rosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 2:0

34e minuut.
Neneman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsarukyan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Żuczek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stempski. Żuczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żuczek met een snel genomen vrije trap. Dubilis springt en kopt de bal. Rosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 3:0

43e minuut.
Corona geeft een hoge lob. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc begaat een overtreding. Temel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Infante wilt de vrije trap nemen. Rosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duška geeft een hoge lob. Żuczek kopt de bal weg. Temel is nu in balbezit. Dubilis is nu in balbezit. Dubilis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 32%, Pieruny w szopie! 68%.
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 3:0

46e minuut.
Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. Rosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 4:0

54e minuut.
Casagrande geeft een lange en hoge pass. Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel haalt uit met een fantastische trap. Rosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hołowczyc is nu in balbezit. Hołowczyc geeft een hoge lob. Nəcəfsoy kopt de bal weg. Infante geeft een hoge lob. Dubilis springt en kopt de bal. Rosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Duška geeft de bal voor. Daar is Orłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante probeert naar een medespeler te passen. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Casagrande onderschept slim de pass. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek geeft de bal voor. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Orłowski de bal. Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal met de wreef. Daar is Dubilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubilis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dubilis is nu in balbezit. Hołowczyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubilis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żuczek met een snel genomen vrije trap. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. Rosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 5:0

73e minuut.
Trybulski geeft een lange en hoge pass. Dubilis probeert de bal met de borst te controleren. Dubilis passt de bal in één keer door. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ... Rosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kapsa rent richting de bal. Corona onderschept slim de pass. Corona speelt de bal door. Infante speelt de bal door. Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Orłowski rent richting de bal. Catarrinho onderschept slim de pass. Catarrinho probeert naar een medespeler te passen. Dubilis rent richting de bal. Dubilis draait met de bal, schiet en ... Rosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Corona geeft een hoge lob. Hołowczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 6:0

83e minuut.
Catarrinho geeft een lange en hoge pass. Trybulski kopt de bal weg. Infante met een sublieme pass. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rosal met een harde bal richting middenveld. Catarrinho kopt de bal weg. Feitosa probeert de bal met de borst te controleren. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek onderschept slim de pass. Żuczek geeft de bal voor. Dubilis rent richting de bal. Dubilis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 22%, Pieruny w szopie! 78%.
FC Dzikie Kabanosy - Pieruny w szopie! 7:0