Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pieruny w szopie! FC Dzikie Kabanosy
number one Tactiek Pro 2
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten outstanding
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Infante is nu in balbezit. Duška verovert de bal door een tackle van achteren. Temel onderschept slim de pass. Temel schiet op doel. Rosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:1

4e minuut.
Infante probeert naar een medespeler te passen. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. Simsoński probeert de bal aan de voet te houden. Rosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:2

9e minuut.
Kapsa geeft een lange en hoge pass. Żuczek heeft problemen om de bal te vangen. Grubor rent richting de bal. Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski schiet op doel. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mainardi probeert naar een medespeler te passen. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho passt de bal in één keer door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel. Rosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Vasadze kopt de bal weg. Daar is Acıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante met een sublieme pass. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel. Rosal bokst de bal weg.

14e minuut.
Infante met een sublieme pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz passt de bal zonder na te denken. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Rosal trapt de bal weg van het doel. Żuczek kopt de bal weg. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Trybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybulski geeft een hoge lob. Grubor bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapsa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Temel is nu in balbezit. Temel probeert naar een medespeler te passen. Zasusz heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Rosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:3

26e minuut.
Casagrande geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapsa met de inworp. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:4

27e minuut.
Catarrinho probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Aleksandrović onderschept slim de pass. Corona rent richting de bal. Corona passt de bal met de wreef. Infante geeft de bal voor. Temel springt en kopt de bal. Rosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Acıkan rent richting de bal. Żuczek verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Zasusz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:5

40e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orłowski. Zasusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żuczek met een snel genomen vrije trap. Zasusz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Infante met een sublieme pass. Simsoński is nu in balbezit. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Rosal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieruny w szopie! 68%, FC Dzikie Kabanosy 32%.
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:5

50e minuut.
Corona met een sublieme pass. Klungelig pakt Infante de bal. Infante probeert naar een medespeler te passen. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel. Rosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hołowczyc kopt de bal weg. Trybulski heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Rosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:6

56e minuut.
Nəcəfsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corona met de inworp. Kapsa is nu in balbezit. Catarrinho onderschept slim de pass. Catarrinho geeft een lange en hoge pass. Paal! Zasusz rent richting de bal. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... Rosal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:7

59e minuut.
Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy passt de bal met de wreef. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Simsoński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:8

61e minuut.
Catarrinho met een snelle inworp. Corona rent richting de bal. Corona geeft een hoge lob. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Duška heeft problemen om de bal te vangen. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:9

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəcəfsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek geeft de bal voor. Zasusz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:10

65e minuut.
Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Infante zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Infante moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Infante schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Klungelig pakt Duška de bal. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy passt de bal in één keer door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel draait met de bal, schiet en ... Rosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Nəcəfsoy met een snelle inworp. Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel onderschept slim de pass. Temel geeft een lange en hoge pass. Rosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zasusz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Catarrinho verovert de bal door een tackle van achteren. Catarrinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Temel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Rosal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:11

80e minuut.
Nəcəfsoy heeft problemen om de bal te vangen. Vasadze probeert naar een medespeler te passen. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Temel heeft problemen om de bal te vangen. Temel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieruny w szopie! 71%, FC Dzikie Kabanosy 29%.
Pieruny w szopie! - FC Dzikie Kabanosy 0:12