Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Goal Delinki 2021
nova Tactiek d1
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 32.2
formidable Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot passt de bal in één keer door. Janjušević geeft een lange en hoge pass. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 1:0

4e minuut.
Kuświk passt de bal in één keer door. Borcea is nu in balbezit. Borcea geeft een hoge lob. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić schiet op doel. Lund Jørgensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 2:0

5e minuut.
Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys verovert de bal door een tackle van achteren. Feys passt de bal zonder na te denken. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Feys met een snelle inworp. Hanke probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap. Lund Jørgensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kuświk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tidu is nu in balbezit. Hanke begaat een overtreding. Hanke krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys onderschept slim de pass. Feys passt de bal in één keer door. Gomes Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk passt de bal in één keer door. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Feys probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tidu zijn tegenspeler op de grond. Tidu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kuświk passt de bal in één keer door. Feys is nu in balbezit. Feys passt de bal in één keer door. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap. Lund Jørgensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulajić rent richting de bal. Bulajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 3:0

26e minuut.
Borcea met een sublieme pass. Feys is nu in balbezit. Feys met een sublieme pass. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva haalt uit met een fantastische trap. Lund Jørgensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gomes Silva rent richting de bal. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 4:0

33e minuut.
Ahmetagić kopt de bal weg. Klungelig pakt Tidu de bal. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva schiet op doel. Lund Jørgensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 5:0

36e minuut.
Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 6:0

43e minuut.
Feys met een sublieme pass. Daar is Kuświk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tidu rent richting de bal. Kuświk onderschept slim de pass. Kuświk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 7:0

43e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Bulajić passt de bal met de wreef. Borcea speelt de bal door. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 26%, Delinki 2021 74%.
KS Goal - Delinki 2021 8:0

48e minuut.
Hanke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuświk de bal. Kuświk passt de bal met de wreef. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva schiet op doel. Lund Jørgensen bokst de bal weg.

50e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Feys verovert de bal door een tackle van achteren. Feys speelt de bal door. Gomes Silva is nu in balbezit. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Parzonka heeft problemen om de bal te vangen. Feys geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calão de bal. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Borcea met een sublieme pass. Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calão rent richting de bal. Bulajić onderschept slim de pass. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. Lund Jørgensen bokst de bal weg.

64e minuut.
Feys verovert de bal door een tackle van achteren. Feys geeft een lange en hoge pass. Ahmetagić heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Janjušević kopt de bal weg. Klungelig pakt Ahmetagić de bal. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 9:0

71e minuut.
Kukucz speelt de bal door. Janjušević rent richting de bal. Janjušević geeft een hoge lob. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Feys onderschept slim de pass. Feys geeft een lange en hoge pass. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 10:0

79e minuut.
Feys is nu in balbezit. Feys passt de bal met de wreef. Gomes Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Delinki 2021 11:0

82e minuut.
Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuświk is nu in balbezit. Kuświk passt de bal in één keer door. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Hanke geeft een hoge lob. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić schiet op doel. Lund Jørgensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Hanke passt de bal zonder na te denken. Janjušević geeft een lange en hoge pass. Bulajić kopt de bal weg. Gomes Silva rent richting de bal. Gomes Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hanke verovert de bal door een tackle van achteren. Feys bereikt de bal nog maar net als eerste. Feys met een sublieme pass. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 22%, Delinki 2021 78%.
KS Goal - Delinki 2021 11:0