Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChelseaKraków Futbol Trops
MOJA Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 33.7
good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen poor


5e minuut.
Bonati passt de bal in één keer door. Daar is Skorża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzyński speelt de bal door. Chrisafis heeft problemen om de bal te vangen. Chrisafis schiet op doel. Rymaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński onderschept slim de pass. Zwierzyński speelt de bal door. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terzioğlu is nu in balbezit. Skorża verovert de bal door een tackle van achteren. Skorża haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Skorża is nu in balbezit. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża onderschept slim de pass. Skorża draait met de bal, schiet en ... Rymaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - Futbol Trops 1:0

25e minuut.
Buarque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerrato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malmros is nu in balbezit. Malmros geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Malmros bereikt de bal nog maar net als eerste. Buarque begaat een overtreding. Malmros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chulev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bagrowski de bal. Folgueira rent richting de bal. Folgueira schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ChelseaKraków - Futbol Trops 1:1

27e minuut.
Luque Jiménez rent richting de bal. Zegan rent richting de bal. Luque Jiménez begaat een overtreding. Luque Jiménez krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bagrowski passt de bal zonder na te denken. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis passt de bal zonder na te denken. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Zwierzyński met een sublieme pass. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża passt de bal zonder na te denken. Chrisafis rent richting de bal. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - Futbol Trops 2:1

41e minuut.
Zwierzyński passt de bal met de wreef. Bonati is nu in balbezit. Bonati passt de bal zonder na te denken. Skorża rent richting de bal. Skorża schiet op doel. Rymaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaKraków 29%, Futbol Trops 71%.
ChelseaKraków - Futbol Trops 2:1

46e minuut.
Malmros rent richting de bal. Zegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev met een sublieme pass. Luque Jiménez rent richting de bal. Luque Jiménez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bratić passt de bal in één keer door. Zwierzyński speelt de bal door. Chrisafis rent richting de bal. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorża draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Buarque rent richting de bal. Buarque passt de bal zonder na te denken. Bonati probeert naar een medespeler te passen. Skorża rent richting de bal. Skorża schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. São-Vicentino komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bagrowski geeft een hoge lob. Zwierzyński rent richting de bal. Zwierzyński passt de bal met de wreef. Chrisafis rent richting de bal. Chrisafis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bonati speelt de bal door. Luliński rent richting de bal. Skorża onderschept slim de pass. Skorża draait met de bal, schiet en ... Rymaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Terzioğlu geeft een lange en hoge pass. Luque Jiménez kopt de bal weg. Clavelli is nu in balbezit. Folgueira verovert de bal door een tackle van achteren. Folgueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Barbagalli onderschept slim de pass. Barbagalli speelt de bal door. Malmros rent richting de bal. Malmros schiet op doel. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ChelseaKraków - Futbol Trops 2:2

80e minuut.
Duczek rent richting de bal. Skorża onderschept slim de pass. Skorża met een sublieme pass. Chrisafis is nu in balbezit. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - Futbol Trops 3:2

81e minuut.
Malmros rent richting de bal. Chrisafis is nu in balbezit. Skorża bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrisafis rent richting de bal. Chrisafis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cerrato rent richting de bal. Cerrato passt de bal zonder na te denken. Folgueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaKraków 33%, Futbol Trops 67%.
ChelseaKraków - Futbol Trops 3:2