Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol Trops ChelseaKraków
Normal Tactiek MOJA
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten adequate
average Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Bratić verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev passt de bal met de wreef. Folgueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Malmros is nu in balbezit. Folgueira rent richting de bal. Zwierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueira verovert de bal door een tackle van achteren. Folgueira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zegan passt de bal zonder na te denken. Bratić rent richting de bal. Chulev begaat een overtreding. Chulev krijgt een gele kaart. Bratić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bratić kan niet meer verder spelen. São-Vicentino komt het veld opgelopen. Zegan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rymaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alexandrakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buarque onderschept slim de pass. Buarque passt de bal met de wreef. São-Vicentino rent richting de bal. São-Vicentino geeft een lange en hoge pass. Skorża maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barbagalli is nu in balbezit. São-Vicentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbagalli rent richting de bal. São-Vicentino verovert de bal door een tackle van achteren. São-Vicentino geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Alexandrakis de bal. Alexandrakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - ChelseaKraków 0:1

31e minuut.
Duczek heeft problemen om de bal te vangen. Luliński speelt de bal door. Chulev rent richting de bal. Skorża verovert de bal door een tackle van achteren. Skorża haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - ChelseaKraków 0:2

39e minuut.
Luque Jiménez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krivokapić komt het veld opgelopen. São-Vicentino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zegan is nu in balbezit. Malmros onderschept slim de pass. Malmros met een sublieme pass. Buarque geeft de bal voor. Rymaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alexandrakis heeft problemen om de bal te vangen. Luliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alexandrakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Zwierzyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rymaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 56%, ChelseaKraków 44%.
Futbol Trops - ChelseaKraków 0:2

59e minuut.
Bonati passt de bal met de wreef. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens is nu in balbezit. Alexandrakis verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chrisafis komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Barbagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Barbagalli met een sublieme pass. Buttiens is nu in balbezit. Buttiens geeft de bal voor. Folgueira springt en kopt de bal. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zwierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński passt de bal in één keer door. Alexandrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński rent richting de bal. Alexandrakis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bonati probeert naar een medespeler te passen. Barbagalli rent richting de bal. Chrisafis maakt een afschuwelijke overtreding. Chrisafis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Luliński rent richting de bal. Alexandrakis onderschept slim de pass. Alexandrakis passt de bal met de wreef. Chrisafis is nu in balbezit. Chrisafis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 61%, ChelseaKraków 39%.
Futbol Trops - ChelseaKraków 0:2