Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChelseaKraków KS Goal
MOJA Tactiek nova
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. Buarque onderschept slim de pass. Oskierko probeert naar een medespeler te passen. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski geeft de bal voor. Inworp. Oskierko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuświk geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:1

5e minuut.
Kuświk is nu in balbezit. Kuświk speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:2

7e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Oskierko geeft een lange en hoge pass. Bulajić kopt de bal weg. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Göllei probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Buarque geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hanke met een snelle inworp. Oskierko rent richting de bal. Oskierko geeft een hoge lob. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Göllei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Oskierko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuświk is nu in balbezit. Buarque begaat een overtreding. Kuświk raakt geblesseerd tijdens het duel. Oskierko komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Błażejczyk met een sublieme pass. Oskierko probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Bulajić rent richting de bal. Bulajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:3

19e minuut.
Kuświk onderschept slim de pass. Kuświk geeft de bal voor. Clavelli heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Bulajić passt de bal met de wreef. Clavelli verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Smyczyński de bal. Smyczyński schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zwierzyński onderschept slim de pass. Hanke verovert de bal door een tackle van achteren. Hanke probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kuświk passt de bal in één keer door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński passt de bal met de wreef. Bulajić rent richting de bal. Bulajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:4

26e minuut.
Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oskierko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuświk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński probeert naar een medespeler te passen. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko geeft een lange en hoge pass. Clavelli kopt de bal weg. Bajski bokst de bal weg.

36e minuut.
Doeltrap. Bajski met een harde bal richting middenveld. Kuświk kopt de bal weg. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk met een sublieme pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Daar is Göllei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaKraków 73%, KS Goal 27%.
ChelseaKraków - KS Goal 0:5

50e minuut.
Bagrowski rent richting de bal. Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko geeft de bal voor. Bulajić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Janjušević passt de bal zonder na te denken. Feys met een sublieme pass. Bulajić rent richting de bal. Bulajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:6

59e minuut.
Hanke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buarque de bal. Clavelli rent richting de bal. Kuświk onderschept slim de pass. Kuświk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Feys probeert naar een medespeler te passen. Clavelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulajić. Bulajić krijgt een gele kaart. Clavelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrisafis komt het veld opgelopen. São-Vicentino komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Oskierko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buarque verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:7

70e minuut.
Clavelli is nu in balbezit. Bulajić onderschept slim de pass. Bulajić passt de bal in één keer door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kuświk probeert naar een medespeler te passen. Oskierko met een sublieme pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:8

88e minuut.
Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ChelseaKraków - KS Goal 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChelseaKraków 64%, KS Goal 36%.
ChelseaKraków - KS Goal 0:9