Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pieruny w szopie! Delinki 2021
number one Tactiek d1
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 29.8
good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Berteloot met een snelle inworp. Feitosa is nu in balbezit. Kapinos begaat een overtreding. Kapinos krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tsarukyan onderschept slim de pass. Vasadze rent richting de bal. Vasadze geeft een hoge lob. Grubor is nu in balbezit. Grubor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ahmetagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada onderschept slim de pass. Moncada met een sublieme pass. Daar is Grubor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kapsa met de inworp. Orłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grubor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsarukyan is nu in balbezit. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap. Mumowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grubor is nu in balbezit. Grubor draait met de bal, schiet en ... Mumowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieruny w szopie! 47%, Delinki 2021 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pieruny w szopie! - Delinki 2021 0:0

57e minuut.
Tsarukyan geeft een lange en hoge pass. Tidu speelt de bal door. Berteloot probeert de bal aan de voet te houden. Tsarukyan is nu in balbezit. Tsarukyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ahmetagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarukyan draait met de bal, schiet en ... Mumowski bokst de bal weg.

58e minuut.
Kukucz probeert naar een medespeler te passen. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapinos verovert de bal door een tackle van achteren. Kapinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - Delinki 2021 0:1

61e minuut.
Tidu passt de bal zonder na te denken. Moncada is nu in balbezit. Moncada passt de bal met de wreef. Daar is Tsarukyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsarukyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz onderschept slim de pass. Kukucz speelt de bal door. Kapinos heeft problemen om de bal te vangen. Kapinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hołowczyc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berteloot met de inworp. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Rosal bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Feitosa geeft een hoge lob. Parzonka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsarukyan is nu in balbezit. Tsarukyan draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Rosal met een harde bal richting middenveld. Moncada kopt de bal weg. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pieruny w szopie! - Delinki 2021 1:1

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mumowski niet meer kan verder spelen. Lund Jørgensen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieruny w szopie! 36%, Delinki 2021 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pieruny w szopie! - Delinki 2021 1:1