Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 Pieruny w szopie!
d1 Tactiek number one
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 37.6
adequate Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Kapinos speelt de bal door. Berenstein kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurpiewski. Kurpiewski krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Orłowski rent richting de bal. Orłowski geeft de bal voor. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 0:1

7e minuut.
Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz probeert naar een medespeler te passen. Orłowski heeft problemen om de bal te vangen. Orłowski geeft een lange en hoge pass. Kurpiewski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kwilecki probeert de bal aan de voet te houden. Kapinos is nu in balbezit. Kapinos passt de bal zonder na te denken. Berenstein is nu in balbezit. Berenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Moncada is nu in balbezit. Moncada passt de bal in één keer door. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 0:2

13e minuut.
Inworp. Parzonka met de inworp. Kapsa met een sublieme pass. Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ahmetagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kurpiewski rent richting de bal. Parzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Parzonka geeft een lange en hoge pass. Berenstein rent richting de bal. Berenstein haalt uit met een fantastische trap. Rosal bokst de bal weg.

19e minuut.
Calão is nu in balbezit. Tsarukyan is nu in balbezit. Calão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan onderschept slim de pass. Tsarukyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Berteloot met een snelle inworp. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Berenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Berenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:2

26e minuut.
Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada rent richting de bal. Tsarukyan is nu in balbezit. Moncada is nu in balbezit. Moncada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasadze verovert de bal door een tackle van achteren. Vasadze probeert naar een medespeler te passen. Tsarukyan is nu in balbezit. Tsarukyan schiet op doel. Lund Jørgensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Calão passt de bal met de wreef. Duška geeft een lange en hoge pass. Tidu probeert de bal aan de voet te houden. Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski haalt uit met een fantastische trap. Lund Jørgensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Duška kopt de bal weg. Tsarukyan is nu in balbezit. Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc speelt de bal door. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz onderschept slim de pass. Kukucz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 41%, Pieruny w szopie! 59%.
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:2

47e minuut.
Berenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Berenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Moncada is nu in balbezit. Moncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:3

53e minuut.
Kapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa geeft een hoge lob. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap. Lund Jørgensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:4

73e minuut.
Duška probeert naar een medespeler te passen. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada met een sublieme pass. Tsarukyan rent richting de bal. Tsarukyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Moncada rent richting de bal. Moncada passt de bal zonder na te denken. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski draait met de bal, schiet en ... Lund Jørgensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:5

76e minuut.
Tsarukyan probeert de bal aan de voet te houden. Berteloot speelt de bal door. Kwilecki is nu in balbezit. Tsarukyan rent richting de bal. Tsarukyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasadze rent richting de bal. Klungelig pakt Vasadze de bal. Vasadze geeft de bal voor. Kurpiewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Trybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybulski geeft een lange en hoge pass. Tsarukyan rent richting de bal. Tsarukyan schiet op doel. Lund Jørgensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:6

85e minuut.
Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski geeft een hoge lob. Tsarukyan rent richting de bal. Tsarukyan haalt uit met een fantastische trap. Lund Jørgensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:7

86e minuut.
Berenstein passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ahmetagić de bal. Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:8

87e minuut.
Inworp. Berteloot met een snelle inworp. Vasadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 64%, Pieruny w szopie! 36%.
Delinki 2021 - Pieruny w szopie! 1:8