Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol Trops FC Dzikie Kabanosy
Normal Tactiek Pro 2
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 52.5
weak Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante passt de bal met de wreef. Barbagalli rent richting de bal. Temel onderschept slim de pass. Temel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Corona passt de bal met de wreef. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho met een sublieme pass. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Folgueira kan de bal niet met de borst controleren. Malmros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casagrande. Malmros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malmros wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - FC Dzikie Kabanosy 1:0

24e minuut.
Luque Jiménez passt de bal zonder na te denken. Corona is nu in balbezit. Corona speelt de bal door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barbagalli geeft een hoge lob. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Barbagalli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbagalli krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Corona speelt de bal door. Żuczek met een sublieme pass. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis is nu in balbezit. Dubilis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rymaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 72%, FC Dzikie Kabanosy 28%.
Futbol Trops - FC Dzikie Kabanosy 1:0

50e minuut.
Dubilis speelt de bal door. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Futbol Trops - FC Dzikie Kabanosy 1:1

65e minuut.
Casagrande passt de bal in één keer door. Aleksandrović probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Rymaszewski trapt de bal weg van het doel. Żuczek kopt de bal weg. Dubilis is nu in balbezit. Dubilis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chulev is nu in balbezit. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante probeert naar een medespeler te passen. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Corona geeft een lange en hoge pass. Chulev kopt de bal weg. Corona geeft een lange en hoge pass. Temel is nu in balbezit. Temel schiet op doel. Rymaszewski bokst de bal weg.

77e minuut.
Temel is nu in balbezit. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Dubilis rent richting de bal. Dubilis schiet op doel. Rymaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Trops - FC Dzikie Kabanosy 1:2

78e minuut.
Barbagalli controleert de bal met de borst. Temel is nu in balbezit. Temel passt de bal met de wreef. Dubilis is nu in balbezit. Dubilis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nəcəfsoy geeft een hoge lob. Catarrinho kopt de bal weg. Infante probeert naar een medespeler te passen. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Trops 77%, FC Dzikie Kabanosy 23%.
Futbol Trops - FC Dzikie Kabanosy 1:2