Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Szczecin Skorpion Gdańsk
532 Tactiek Scorpio
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
46.3 gemiddelde waardering 53.2
adequate Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen solid


11e minuut.
Dugalits is nu in balbezit. Dugalits passt de bal met de wreef. Pintea is nu in balbezit. Pintea speelt de bal door. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugalits passt de bal met de wreef. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Majdak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Majdak met een harde bal richting middenveld. Dugalits kopt de bal weg. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lanzinger rent richting de bal. Lanzinger geeft de bal voor. Pintea met een sublieme pass. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pintea geeft een lange en hoge pass. Seiferheld rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Moros ... Strafschop! Directe rode kaart, Moros moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moros schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Seiferheld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seiferheld zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 0:1

36e minuut.
Daar is Buczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buczkowski geeft een lange en hoge pass. Ben Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassan draait met de bal, schiet en ... Kolarovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:1

40e minuut.
Quốc Minh probeert naar een medespeler te passen. Pintea is nu in balbezit. Pintea geeft de bal voor. Quốc Minh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 57%, Skorpion Gdańsk 43%.
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:2

47e minuut.
Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović passt de bal met de wreef. Magrão onderschept slim de pass. González Sáiz is nu in balbezit. González Sáiz schiet op doel. Kolarovič bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Varlot de bal. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh passt de bal zonder na te denken. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld schiet op doel. Majdak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Lanzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzinger probeert naar een medespeler te passen. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Majdak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:3

59e minuut.
Újhelyi passt de bal in één keer door. Dugalits rent richting de bal. Dugalits passt de bal zonder na te denken. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:4

61e minuut.
Lanzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzinger speelt de bal door. Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dugalits bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh speelt de bal door. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Majdak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk passt de bal in één keer door. Szymkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Pintea passt de bal met de wreef. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh passt de bal met de wreef. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Majdak bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is Pintea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintea speelt de bal door. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap. Majdak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:5

78e minuut.
Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh rent richting de bal. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Majdak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:6

86e minuut.
McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk speelt de bal door. Ben Hassan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Pintea de bal onder controle te krijgen. Pintea passt de bal zonder na te denken. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Majdak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 65%, Skorpion Gdańsk 35%.
Vikings Szczecin - Skorpion Gdańsk 1:7