Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Nort Cup 4
  • Stadion: lokalny orlik
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
LFC Warszawa FCAdek77
4231lfc Tactiek 532
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 41.8
adequate Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Avelino passt de bal zonder na te denken. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piecītis. Piecītis krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Grubits met een sublieme pass. Piecītis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demartini. Demartini krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mudėnas is nu in balbezit. Mudėnas passt de bal met de wreef. Demartini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecītis verovert de bal door een tackle van achteren. Piecītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Çayırlı probeert naar een medespeler te passen. Materzok heeft problemen om de bal te vangen. Avelino rent richting de bal. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok haalt uit met een fantastische trap. Vandooren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Warszawa 50%, FCAdek77 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC Warszawa - FCAdek77 0:0

47e minuut.
Grubits passt de bal zonder na te denken. Piecītis heeft problemen om de bal te vangen. Capo is nu in balbezit. Capo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Montealegre de bal. Montealegre probeert naar een medespeler te passen. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok haalt uit met een fantastische trap. Vandooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Warszawa - FCAdek77 1:0

71e minuut.
Grala geeft een hoge lob. Çayırlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrejcsik de bal. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino draait met de bal, schiet en ... Vandooren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Andrejcsik passt de bal in één keer door. Kričković is nu in balbezit. Guardiola begaat een overtreding. Guardiola krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Urpi geeft de bal voor. Çayırlı heeft problemen om de bal te vangen. Çayırlı passt de bal in één keer door. Avelino rent richting de bal. Avelino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vandooren trapt de bal weg van het doel. Capo kopt de bal weg. Daar is Demartini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piecītis is nu in balbezit. Piecītis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC Warszawa - FCAdek77 1:1

89e minuut.
Mudėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecītis verovert de bal door een tackle van achteren. Piecītis met een sublieme pass. Kričković rent richting de bal. Kričković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Warszawa 51%, FCAdek77 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC Warszawa - FCAdek77 1:1