Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Nort Cup 4
  • Stadion: Bociany Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FCAdek77 PPM Katowice
532 Tactiek def
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten very good
solid Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Martínez Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - PPM Katowice 1:0

4e minuut.
Montealegre rent richting de bal. Montealegre geeft een hoge lob. Inworp. Venczel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lupatelli heeft problemen om de bal te vangen. Hellstrøm rent richting de bal. Hellstrøm probeert naar een medespeler te passen. Biagioli is nu in balbezit. Biagioli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCAdek77 - PPM Katowice 1:1

7e minuut.
Kamiński passt de bal zonder na te denken. Montealegre is nu in balbezit. Hellstrøm onderschept slim de pass. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - PPM Katowice 1:2

10e minuut.
Quốc Thịnh kan de bal niet met de borst controleren. Cuesta onderschept slim de pass. Cuesta met een sublieme pass. Hellstrøm rent richting de bal. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Capo is nu in balbezit. De Luca onderschept slim de pass. De Luca geeft de bal voor. Hellstrøm rent richting de bal. Hellstrøm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cuesta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urpi de bal. Biagioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagioli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Biagioli rent richting de bal. Biagioli haalt uit met een fantastische trap. Montealegre probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Venczel neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hellstrøm springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - PPM Katowice 1:3

27e minuut.
Urpi geeft een hoge lob. Bagrowski kan de bal niet met de borst controleren. Xachikyan rent richting de bal. Martínez Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Mora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Capo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamiński onderschept slim de pass. Kamiński met een sublieme pass. Hellstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap. Melnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Martínez Mora passt de bal met de wreef. Capo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamdem rent richting de bal. Capo rent richting de bal. Capo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Martínez Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiński speelt de bal door. Hellstrøm rent richting de bal. Hellstrøm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAdek77 53%, PPM Katowice 47%.
FCAdek77 - PPM Katowice 1:3

54e minuut.
Klungelig pakt Hellstrøm de bal. Quốc Thịnh met een sublieme pass. Grubits bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubits geeft een hoge lob. Martínez Mora springt en kopt de bal. Vobora bokst de bal weg.

63e minuut.
Bagrowski probeert de bal aan de voet te houden. Martínez Mora met een sublieme pass. Piecītis is nu in balbezit. Piecītis schiet op doel. Vobora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Bagrowski onderschept slim de pass. Kamdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamdem geeft een lange en hoge pass. Hellstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - PPM Katowice 1:4

78e minuut.
De Luca onderschept slim de pass. Kamiński speelt de bal door. Hellstrøm is nu in balbezit. Hellstrøm heeft problemen om de bal te vangen. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap. Melnik bokst de bal weg.

80e minuut.
Martínez Mora rent richting de bal. Kamiński onderschept slim de pass. Kamiński geeft een hoge lob. Hellstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellstrøm schiet op doel. Melnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Capo is nu in balbezit. Kamdem geeft de bal voor. Hellstrøm rent richting de bal. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAdek77 43%, PPM Katowice 57%.
FCAdek77 - PPM Katowice 1:4