Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Szczecin LFC Warszawa
532 Tactiek 4231lfc
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 38.6
adequate Schieten adequate
adequate Passen weak
solid Verdedigen good


10e minuut.
Krezović met een sublieme pass. Ben Hassan rent richting de bal. Pilutzu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ben Hassan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ben Hassan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - LFC Warszawa 1:0

13e minuut.
Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guardiola is nu in balbezit. Moros onderschept slim de pass. Moros schiet op doel. de Houston probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - LFC Warszawa 2:0

13e minuut.
Mudėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Demartini verovert de bal door een tackle van achteren. Moros verovert de bal door een tackle van achteren. Moros haalt uit met een fantastische trap. de Houston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Demartini geeft de bal voor. Çayırlı is nu in balbezit. Çayırlı passt de bal met de wreef. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 40%, LFC Warszawa 60%.
Vikings Szczecin - LFC Warszawa 2:0

64e minuut.
Çayırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayırlı passt de bal met de wreef. Varlot onderschept slim de pass. Avelino rent richting de bal. Avelino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ben Hassan is nu in balbezit. Mudėnas rent richting de bal. Ben Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Hassan draait met de bal, schiet en ... de Houston werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - LFC Warszawa 3:0

69e minuut.
Moros rent richting de bal. Moros passt de bal zonder na te denken. Varlot rent richting de bal. Avelino onderschept slim de pass. Avelino haalt uit met een fantastische trap. Lyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 45%, LFC Warszawa 55%.
Vikings Szczecin - LFC Warszawa 3:0