Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROCHDALE CF Skorpion Gdańsk
zsc Tactiek Scorpio
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabiddu verovert de bal door een tackle van achteren. Cabiddu geeft een lange en hoge pass. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cottini probeert naar een medespeler te passen. Erb rent richting de bal. Erb heeft problemen om de bal te vangen. Erb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:0

7e minuut.
Egyed geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petekkaya de bal. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:1

13e minuut.
Camara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lanzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanzinger speelt de bal door. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lanzinger rent richting de bal. Lanzinger geeft de bal voor. Cottini probeert de bal aan de voet te houden. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pintea heeft problemen om de bal te vangen. Pintea probeert naar een medespeler te passen. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld schiet op doel. Tsigantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cabiddu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardon. Cabiddu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magrão met een snel genomen vrije trap. Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardon maakt een afschuwelijke overtreding. Gardon krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rudzki met de inworp. Lanzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzinger passt de bal zonder na te denken. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
McIntyre passt de bal met de wreef. Egyed geeft een hoge lob. Zurita kopt de bal weg. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Egyed passt de bal met de wreef. Dugalits speelt de bal door. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld schiet op doel. Tsigantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:2

39e minuut.
Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... Petekkaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintea geeft de bal voor. Seiferheld maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCHDALE CF 79%, Skorpion Gdańsk 21%.
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:3

46e minuut.
Dawkins komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardon met een sublieme pass. Klungelig pakt Dawkins de bal. Dugalits onderschept slim de pass. Dugalits geeft een hoge lob. Tsigantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld schiet op doel. Tsigantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:4

50e minuut.
Daar is Korkmazcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita rent richting de bal. Petekkaya onderschept slim de pass. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:5

58e minuut.
Seiferheld onderschept slim de pass. Seiferheld speelt de bal door. Zurita is nu in balbezit. Zurita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:6

65e minuut.
Klungelig pakt Seiferheld de bal. Petekkaya rent richting de bal. Seiferheld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seiferheld krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Erb probeert de bal aan de voet te houden. Lanzinger is nu in balbezit. Lanzinger speelt de bal door. Pintea is nu in balbezit. Pintea geeft een hoge lob. Tsigantes bokst de bal weg. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:7

68e minuut.
Dugalits is nu in balbezit. Dugalits passt de bal met de wreef. Zurita is nu in balbezit. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Tsigantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Cottini verovert de bal door een tackle van achteren. Cottini speelt de bal door. Egyed rent richting de bal. Erb onderschept slim de pass. Erb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Magrão rent richting de bal. Magrão geeft een lange en hoge pass. Pintea geeft de bal voor. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gellei komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sakrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajda passt de bal met de wreef. Cottini probeert naar een medespeler te passen. Erb is nu in balbezit. Erb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Egyed rent richting de bal. Egyed geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zurita de bal onder controle te krijgen. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lanzinger rent richting de bal. Lanzinger geeft de bal voor. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:8

85e minuut.
Sakrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajda passt de bal zonder na te denken. Camara probeert de bal aan de voet te houden. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Tsigantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Seiferheld de bal onder controle te krijgen. Petekkaya onderschept slim de pass. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROCHDALE CF 64%, Skorpion Gdańsk 36%.
ROCHDALE CF - Skorpion Gdańsk 1:9