Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-02 19:29
  • Competitiewedstrijd: Nort Cup 4
  • Stadion: Bociany Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
FCAdek77 ROCHDALE CF
532 Tactiek zsc
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Sakrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Sakrajda geeft een lange en hoge pass. Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellei schiet op doel. Melnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - ROCHDALE CF 0:1

17e minuut.
Cottini geeft een lange en hoge pass. Sakrajda is nu in balbezit. Sakrajda passt de bal zonder na te denken. Gellei rent richting de bal. Gellei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Borin geeft een lange en hoge pass. Urpi kan de bal niet met de borst controleren. Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sambucetti rent richting de bal. Erb onderschept slim de pass. Erb passt de bal zonder na te denken. Gellei is nu in balbezit. Gellei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sambucetti onderschept slim de pass. Petekkaya verovert de bal door een tackle van achteren. Petekkaya passt de bal zonder na te denken. Erb is nu in balbezit. Erb haalt uit met een fantastische trap. Melnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Quốc Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Capo is nu in balbezit. Gardon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gardon krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sakrajda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gardon de bal. Gardon met een sublieme pass. Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gardon rent richting de bal. Quốc Thịnh onderschept slim de pass. Quốc Thịnh met een sublieme pass. Erb rent richting de bal. Erb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Martínez Mora is nu in balbezit. Martínez Mora passt de bal zonder na te denken. Piecītis is nu in balbezit. Capo rent richting de bal. Capo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Grubits met een snelle inworp. Petekkaya controleert de bal met de borst. Capo is nu in balbezit. Capo draait met de bal, schiet en ... Tsigantes bokst de bal weg. Klungelig pakt Camara de bal. Martínez Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAdek77 56%, ROCHDALE CF 44%.
FCAdek77 - ROCHDALE CF 0:1

61e minuut.
Cottini kopt de bal weg. Daar is Lupatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erb rent richting de bal. Erb haalt uit met een fantastische trap. Melnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - ROCHDALE CF 0:2

74e minuut.
Sakrajda rent richting de bal. Sakrajda geeft een lange en hoge pass. Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - ROCHDALE CF 0:3

75e minuut.
Piecītis passt de bal met de wreef. Daar is Gellei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capo begaat een overtreding. Capo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sakrajda geeft een lange en hoge pass. Lupatelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Sambucetti de bal. Gellei is nu in balbezit. Gellei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Siimon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martínez Mora de bal. Sakrajda geeft een hoge lob. Erb rent richting de bal. Erb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Quốc Thịnh kopt de bal weg. Daar is Petekkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capo speelt de bal door. Piecītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gardon probeert naar een medespeler te passen. Erb rent richting de bal. Erb heeft problemen om de bal te vangen. Erb draait met de bal, schiet en ... Melnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAdek77 - ROCHDALE CF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAdek77 51%, ROCHDALE CF 49%.
FCAdek77 - ROCHDALE CF 0:4