Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP Falubaz Zielona Góra BRDYUJŚCIE
jedynka Tactiek eksperyment
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 37.6
good Schieten average
average Passen good
good Verdedigen average


10e minuut.
Gráf verovert de bal door een tackle van achteren. Gráf geeft een hoge lob. Daar is Wałkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez rent richting de bal. Núñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podsiadły is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warowy probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karaoğuz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Almeida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Podsiadły probeert naar een medespeler te passen. Gráf probeert naar een medespeler te passen. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała geeft een lange en hoge pass. Núñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Pierzchała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaoğuz geeft de bal voor. Klungelig pakt Núñez de bal. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Podsiadły met een sublieme pass. Gráf is nu in balbezit. Gráf passt de bal met de wreef. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ... Almeida bokst de bal weg. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Warowy geeft de bal voor. Inworp. Podsiadły zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gráf geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Warowy rent richting de bal. Gráf onderschept slim de pass. Gráf speelt de bal door. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Núñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 39%, BRDYUJŚCIE 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AP Falubaz Zielona Góra - BRDYUJŚCIE 0:0

51e minuut.
Wietrzny rent richting de bal. Wietrzny geeft de bal voor. Piskorek probeert de bal aan de voet te houden. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Karaoğuz is nu in balbezit. Piskorek probeert naar een medespeler te passen. Gráf met een sublieme pass. Daar is Stratikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stratikis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - BRDYUJŚCIE 1:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Julien komt het veld opgelopen. Kiszkurno komt het veld opgelopen. Mroczek komt het veld opgelopen. Wietrzny met de inworp. Gráf is nu in balbezit. Gráf geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 37%, BRDYUJŚCIE 63%.
AP Falubaz Zielona Góra - BRDYUJŚCIE 1:0